Penis boyunu ölçmek için mezuraya gerek yok. Penis boyu burun büyüklüğü ile doğru orantılı

Penis boyunun vücuttaki çeşitli uzuvların büyüklüğüne bağlı olduğu iddiasını uzmanlar doğruladı. Bir erkeğin penis boyunun bazı uzuvlarına bakarak tahmin etmek mümkün.

Google Haberlere Abone ol
Penis boyunu ölçmek için mezuraya gerek yok. Penis boyu burun büyüklüğü ile doğru orantılı

"Elleri ya da ayakları büyük olan erkeklerin penisi büyük olur" söylentisi doğru çıktı. Bilimsel araştırmalar uzun burunlu erkeklerle daha büyük penis boyu arasında bir bağlantı buldu.

Güney Kore’deki Ulsan Üniversite Hastanesi’nde gerçekleştirilen bir araştırmaya göre bebekken daha yüksek testosteron seviyelerine maruz kalmanın organlarda farklılığa yol açıyor.

Erkek bebeklerde bu hormon burun ve cinsel organlarının oluşumunda rol oynuyor. Böylece burnu büyük boyutlarda olan erkek yetişkinin penisi de büyük oluyor.

Araştırma kapsamında burnu 4,5 cm uzunluğunda olan erkeklerin ortalama penis uzunluğunun 10 cm olduğu; burnu 5,5 cm’yi aşanların ortalama boyutu 13,4 cm olduğu bulundu.

Genel inanışa göre erkeklerin penis boyu ile daha çok ayak büyüklüğü arasında bir bağlantı olduğu vardır. Bilim insanlarına göre bu da yüksek ihtimalle doğru...

Habere göre, 30’lu yaşlarındaki bin 160 erkekle yapılan araştırmalar büyük ayaklıların daha geniş bir cinsel organa sahip olma ihtimalinin yüksek olduğunu ortaya koydu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin