Ovalamaya gerek kalmıyor: Kararmış ve küflenmiş derz araları tek seferde pırıl pırıl olacak. Kararmış derz araları nasıl beyazlatılır?

Derz aralarında meydana gelen kararma ve küflenme, temizlemesi en güç alanlardan biridir. Derz aralarını bembeyaz yapacak ve üstelik tek bir fısla ovalamaya bile gerek kalmayacak etkili yöntemi hemen deneyin. İşte derz aralarını beyazlatmanın en kolay yolu

Google Haberlere Abone ol
Ovalamaya gerek kalmıyor: Kararmış ve küflenmiş derz araları tek seferde pırıl pırıl olacak. Kararmış derz araları nasıl beyazlatılır? - Resim: 1

Derz araları genellikle nem ve kir birikimiyle kararır ve küflenir. Kirli bir görüntü oluşturan bu lekeler, temizlemesi en zor alanlardan biridir. Duş, lavabo veya mutfak gibi nemli ortamlarda, derz malzemesi su emebilir ve nem birikimi olabilir.

Bu nem, küf ve bakterilerin büyümesine neden olarak derz aralarında kararmaya neden olur. Düzenli temizlik ve yeterli havalandırma, derz aralarında kararma ve küflenmeyi azaltır. Bu etkili temizleme yöntemi, derz aralarını ışıl ışıl parlatır.

İşte derz aralarını beyazlatan yöntem...