Ortalama penis boyu belli oldu. Erkekler artık üzülmeyecek. O kadar da büyük değilmiş!

Philadelphia'da yaşayan Doktor Jen Caudle, penisin ortalama uzunluğunun çoğu insanın düşündüğünden çok daha küçük olduğunu açıkladı. Doktor Caudle'in bu açıklamasına özellikler erkekler çok mutlu oldu. Doktorun açıklamasına yorum yağdı.

Google Haberlere Abone ol
Ortalama penis boyu belli oldu. Erkekler artık üzülmeyecek. O kadar da büyük değilmiş!
Pixabay

Philadelphia'da görev yapan doktor Dr. Jen Caudle , tıbbi bilgilerine ilişkin videoları 162.000 takipçisiyle paylaşıyor. Ancak tıp alanındaki her şey konuşulacak kadar neşeli olmasa da birçok insanın yüzünü gülümseten bir konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ortalama penis boyu belli oldu. Erkekler artık üzülmeyecek. O kadar da büyük değilmiş!

Viral hale gelen paylaşımda Dr. Caudle ortalama penis boyutunu açıkladı. Doktor Caudle şöyle konuştu: "Bir aile doktoru olarak pek çok şey hakkında konuşuyorum. Penisler, vajinalar ve bunun gibi birçok şey hakkında konuşmak önemli. Bu yüzden penislerin gerçek ortalama boyutunun ne olduğu hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Bunun bir nedeni, çoğu insanın ortalama penis boyutunun gerçekte olduğundan çok daha uzun ve daha büyük olduğunu düşünmesidir. Fakat gerçek hiç de öyle değil. Normal bir penisin boyutu 3,61 cm iken sertleşmiş boyutu 5,18 cm olarak tespit edilmiştir."

Doktorun bu paylaşımına pek çok tepki geldi. Özellikle erkek kullanıcılar çok sevindiklerini dile getirdi. Bir kullanıcı şöyle dedi: "Ah, yolun yarısına geldik." Bir başkası ise "Vay be 5,18 cm. BÜYÜĞÜM" diye espri yaptı. Üçümcüsü şunları söyledi: "Tüm hayatım boyunca bunu söylemek için bekledim - yaşasın, ortalamanın üstündeyim! Zar zor ama üstünde. Günümü güzelleştirdin."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin