'Orgazm Rahibesi' öğretmen okuldan kovuldu. Kendine seks gurusu diyordu

47 yaşındaki Monika Rahel Ring, sosyal medyada 'enerji ve seks terapisti' olarak insanlara tavsiyelerde bulunuyor ve "Ben bir seks gurusuyum" diyordu. Ring, öğretmenlik yapıldığı okuldan bu nedenle kovuldu.

Google Haberlere Abone ol
'Orgazm Rahibesi' öğretmen okuldan kovuldu. Kendine seks gurusu diyordu

Sosyal medyada 'Orgazm Öğretmeni" olarak tanınan ilkokul öğretmeni, insanlara seks tavsiyeleri verdiği için görevden alındı.

47 yaşındaki Monika Rahel Ring, 45 yaş üstü kişilerin cinsel yaşamlarını  renklendirebilecekleri ve "çoklu orgazmlarla patlayıcı bir cinsel yaşam" elde edebilecekleri konusunda insanlara akıl veriyor. 

Monika, sosyal medyada 'Orgazm Rahibesi' takma adı altında, pornografi veya çıplak görseller kullanmadan eğitici videolar yayınlıyor. Yaptığı bu iş ise asıl işi olan öğretmenlikten atılmasına neden oldu.

Okul yöneticileri ona 'enerji ve seks terapisti' olarak yarı zamanlı görevinden vazgeçmek ya da okula devam etmek arasında seçim yapma hakkı tanıdı. Yarı zamanlı görevinden vazgeçmeyi reddedince, kıdem tazminatı ödenmeden öğretmenlik görevinden alındığı bildirildi.

Okul müdürü Alfred Klampfer şunları söyledi: "Karar, konuyu ilgili kişilerle tartıştıktan ve gerekli raporları hazırlayıp dikkatli bir şekilde değerlendirdikten sonra verildi. İlgili yasalara göre tüm öğretmenler, davranışlarının "resmi görevlerini yerine getirme konusunda genel kamuoyunun güvenini" sağladığından emin olmalıdır.

Ancak Monika "yanlış bir şey yapmadığını" savundu

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin