Onun penisini gören beyin sarsıntısı geçiriyor. Genç adam isyan etti: Çok korkunç

Oyuncu Matt Barr dünyanın en büyük penislerinden birine sahip. Fakat o bundan keyif almak yerine zorluklarıyla mücadele etmeye çalıştığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Onun penisini gören beyin sarsıntısı geçiriyor. Genç adam isyan etti: Çok korkunç

Ünlü oyuncu Matt Barr dünyadaki penis ortalamasının oldukça fazlasına sahip. O başlarda bununla övünse de artık bıktığını açıkladı.

Hatta bir randevusunda onun penisini gören kadının beyin sarsıntısı geçirdiğini anlattı. Bunun çok korkunç olduğunu sözlerine ekledi.

Barr şöyle konuştu: "Bu, insanların hiç sorun olarak görmediği bir şey. Ya ana akım programlarda yapılan bir şaka ya da pornografiyle tanıtılıyor. Bu, konuyla ilgili gerçek endişeleri vurgulamıyor. Bu ilgiden memnun olmaya başladım ama zamanla bu değişti... işler çok daha çetrefilli. Bu gerçek bir sorun ama bunu vurguladığınızda insanlar inanmıyorlar. Hayatımın her anı bundan etkilenmiyor ama bazı şekillerde, bazen çok şiddetli bir şekilde etkileniyor. Prezervatif ve iç çamaşırına daha fazla para harcamak dünyanın sonu değil ama her şey bir araya geliyor."

Geçmişte Matt penis küçültme ameliyatı olmayı bile düşünmüştü. Ancak maliyetinin yüksek olması ve sonrası yaşayabileceği sorunlar nedeniyle bu düşüncesinden vazgeçti. 

Matt'in penisinin boyutu 12 cm olarak ölçüldü. 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler oyuncu penis büyük
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin