Öksürük krizlerini tek seferde bitiriyor: Şifa meğer yanı başımızdaymış. Öksürük krizini bitiren doğal formül nedir?

Öksürük krizlerini bitiren kişinin çok daha sağlıklı şekilde nefes almasına yardımcı olan o etkili formül bulundu. Bu kür sayesinde öksürük namına bir şey kalmayacak...

Google Haberlere Abone ol
Öksürük krizlerini tek seferde bitiriyor: Şifa meğer yanı başımızdaymış. Öksürük krizini bitiren doğal formül nedir?

Geçmeyen öksürük krizlerini kısa sürede yok edecek mucizevi doğal formül bulundu. Bu yöntem sayesinde var olan öksürük probleminizden kısa süre içerisinde kurtulabileceksiniz.

Son dönemlerde hemen herkesin ortak problemlerinden bir tanesi geçmek bilmeyen öksürük krizleri olurken, öksürük krizini kısa sürede geçirecek o etkili formül bulundu. Bu yöntem sayesinde öksürük probleminden kısa sürede kurtulabileceksiniz.

Öksürük problemini yok eden aynı zamanda kişiye sağlık depolayan kürlerin başında şüphesiz soğan ve bal kürü gelmektedir. İşte soğan ve bal kürünün hazırlanma şekli ve yöntemi...

ÖKSÜRÜĞÜ KISA SÜREDE YOK EDİYOR!

Öksürüğü kısa sürede yok eden ve kişinin boğazlarının rahatlamasına yardımcı olan formüllerin başında soğan ve bal formülü gelmektedir.

 

Soğan ve bal kürü İbn-i Sina'nın gizli reçetelerinden bir tanesi olurken, reçete şu şekilde;

1 adet soğanı alın ve dört parçaya bölün. Bölme işlemini tamamladıktan sonra soğanları tencere alın ve içerisine 4 yemek kaşığı kadar bal ekleyin.

Bal ve soğanları bu şekilde 8 saat kadar bekletin. 8 saatlik bekleme süresinden sonra kürü her gün 1 çay kaşığı olacak şekilde tüketmeye başlayabilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin