Öksürük krizi ile uyanmaya son: Kahvaltıdan önce tüketmeniz yeterli. İbrahim Saraçoğlu'ndan kuru öksürüğü kesen mucizevi kür

Kuru öksürüğü anında kesen, boğazların kısa süre içerisinde sağlıklığına kavuşmasına yardımcı olan mucizevi formül İbrahim Saraçoğlu'ndan geldi. İşte detaylar...sdfgh

Google Haberlere Abone ol
Öksürük krizi ile uyanmaya son: Kahvaltıdan önce tüketmeniz yeterli. İbrahim Saraçoğlu'ndan kuru öksürüğü kesen mucizevi kür

Kuru öksürük son dönemlerde pek çok kişide başlayan problemlerden bir tanesi olurken, bu durum kişinin yaşam kalitesini bir hayli düşürmektedir.

Kişide aniden başlayan öksürük krizleri adeta nefes alınamayacak duruma getirtirken aynı zamanda sabahları uykudan uyandırmaya dahi neden olabilmektedir.

Kuru öksürüğün tedavi edilmemesi, boğazlarda da çeşitli problemlerin oluşmasına neden olur. Bilhassa sürekli olarak ağrı probleminin oluşmasına ve boğazlarda ciddi bir hassasiyetin meydana gelmesini tetikleyebilmektedir.

Boğazda oluşan kuru öksürüğü yok edebilmek için İbrahim Saraçoğlu önemli bir kürü paylaştı. İşte kuru öksürüğü bitiren o etkili kür ve detayları...

KURU ÖKSÜRÜKTEN ESER KALMAYACAK!

Kuru öksürüğü bitiren ve boğazların sağlığına kavuşmasına yardımcı olan kürü Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tüm incelikleriyle paylaştı.

Kuru öksürüğü yok etmek ve boğazların iyileşmesini sağlayabilmek için yulaf samanı kürünün son derece etkili olduğunu dile getiren Saraçoğlu, bu kürün kuru öksürüğü kısa sürede yok ettiğini dile getirdi.

 

Kuru öksürüğü yulaf samanı ile yok edebilmek için öncelikle kaynayan 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı yulaf samanı ilave edilir.

Kapağı kapalı olarak 5 dakika kadar kaynatılır ardından sıcakken süzülür. Süzme işlemi tamamlandıktan sonra kahvaltıdan yarım saat önce bu su içilir.

Bu kür var olan kuru öksürüğün kısa sürede geçmesine yardımcı olurken aynı zamanda boğaz tahribatına da büyük ölçüde iyi gelmektedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin