Öksürüğü 1 fincanıyla bıçak gibi kesen çay bulundu: Köhür köhür öksüren hemen denesin. Mandalina çayı öksürüğe iyi gelir mi?

Kış mevsiminin soğuklarıyla birlikte son günlerde geçmeyen inatçı öksürük şikayetleri de hızla artmaya başladı. Kış mevsiminin en gözde meyvelerinden olan mandalinadan elde edilen çay, hastalıklarınıza şifacı olacak! Bundan sonra mandalina kabuklarını sakın çöpe atmayın. İşte mandalina çayının mucizevi faydaları ve tarifi

Google Haberlere Abone ol
Öksürüğü 1 fincanıyla bıçak gibi kesen çay bulundu: Köhür köhür öksüren hemen denesin. Mandalina çayı öksürüğe iyi gelir mi? - Resim: 1

Mandalina, kış mevsiminin en şifalı ve en lezzetli meyvelerinin başında yer alıyor. Mandalina pek çok güçlü vitamin ve mineral içeriyor. Ancak içerisinde bulunan bol C vitamini kış hastalıklarına karşı vücut direncini artırarak hastalığı kolayca yenmemizi sağlıyor.

Mandalina kabuklarından elde edilen çay, Çin tıbbında öksürüğü anında kesen mucize olarak biliniyor. Ancak bunun yanı sıra mandalina çayı pek çok yararı beraberinde getiriyor. Kış hastalıklarına kalkan oluşturmak için hemen için!

İşte mandalina çayının mucizevi faydaları ve tarifi...