Oğlak, Yay, Kova ve Balık burcu olanlara uyarı geldi. Ünlü astrolog Dinçer Güner haftalık burç yorumlarını açıkladı. 22-28 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya üzerinden bu hafta yani 22 Ocak-29 Ocak arası burç yorumlarını duyurdu. "Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek." diyen Dinçer Güner, terazi burcu sahiplerine önemli uyarıda bulundu. Oğlak burcu sahiplerine 'cinsellik ve duygusallık' uyarısı yapan Güner, balık ve koca burcu olanlara da tavsiyelerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Oğlak, Yay, Kova ve Balık burcu olanlara uyarı geldi. Ünlü astrolog Dinçer Güner haftalık burç yorumlarını açıkladı. 22-28 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Dinçer Güner her hafta düzenli bir şekilde paylaştığı haftalık burç tahminlerini Twitter yani X'ten duyurdu...

İşte Güner'in haftalık burç tahminleri

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek. Bu dönemde, yaratıcı enerjinizde ve kendinizi ifade etme ihtiyacınızda artış olabilir. Sanatsal ve yaratıcı projelerde daha cesur ve etkileyici olabilirsiniz. Resim yapmak, müzikle uğraşmak, yazı yazmak veya sahne sanatları gibi alanlara ilginiz artabilir. Dolunay sırasında aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. Mevcut ilişkilerinizde daha fazla tutku olabilir, ya da yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Eğer çocuklarınız varsa, onlarla olan bağınızı güçlendirecek etkinlikler organize edebilirsiniz. Çocuklarınızın yaratıcılığını ve kendini ifade etme becerilerini teşvik etmek için güzel bir zaman olabilir. T- Kare etkisi ile de dostlarınız, arkadaşlarınıza karşı kontrolcü, egoist, manipüle eden bir şekilde davranmamaya özen gösterin. Parasal konularda değişim ve dönüşüm sizi bekliyor. Bu para kazanma şekliniz olabilir, sektör anlamında olabilir ama her şekilde maddi konularda ki tutumunuza da değiştirmenin zamanını geldiğine işaret etmekte gökyüzü

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek. Bu dönemde, aile içi ilişkiler ve ev hayatınız ön plana çıkabilir. Dolunay, genellikle bir aydınlanma ve tamamlanma zamanı olduğu için, aile ilişkilerinizle ilgili önemli bir dönemeç yaşayabilirsiniz. Bu, aile içindeki bir sorunun çözülmesi, bir aile üyesiyle ilişkinizin derinleşmesi veya evinizle ilgili önemli bir karar almanız anlamına gelebilir. Evinizde ve aile yaşamınızda daha fazla liderlik ve inisiyatif gösterme eğilimi gösterebilirsiniz. Ailenizdeki veya evinizdeki durumları düzenlemek, kontrol etmek ve iyileştirmek için harekete geçebilirsiniz. T- Kare etkisi ile de hayatınıza çektiğiniz fırsatları kibirli ve ukala görünerek sizden uzaklaşmasına izin vermeyin. Kariyer, iş konusunda belli ki çok daha büyüyecek ve güç sahibi olacaksınız. Ama bu gücü kötüye kullanmayın, başkalarını ezmeyin.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek. Sözlü ve yazılı ifadenizde daha cesur ve etkileyici olabilirsiniz. Kardeşlerinizle veya yakın arkadaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla etkileşim ve dramatik olaylar olabilir. Bu dolunay tartışmalara veya anlaşmazlıklara yol açabilir. Kendi görüşlerinizi daha açık ve cesur bir şekilde ifade etmeye istekli olabilirsiniz. Kısa mesafe seyahatler ve yeni deneyimler keşfetme açısından da bu dolunay etkili olabilir. Yeni yerler keşfetmek, seyahatler organize etmek için iyi bir dönemdir. T- Kare etkisi ile hayat karşı bakış açınızı, beklentinizi tümden değiştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi adayabileceğiniz bir inanç, felsefe , bir fikir akımı bulabilirsiniz. Yurt dışına gitmek, bunun araştırmalarını yapmak, yurt dışına yaşamakla ilgili planlar yapmak içinde oldukça harika bir hafta olacak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek. Maddi durumunuz ve öz değerinizle ilgili önemli farkındalıklar getirebilir. Bu dönem, finansal hedeflerinize ulaşmak, kaynaklarınızı daha iyi yönetmek ve kendinize olan güveninizi artırmak için mükemmel bir zaman olabilir. Kendi değerinizi anlamak ve ifade etmek için harika bir fırsat sunarken, aynı zamanda maddi ve manevi dengenizi korumanız gereken bir dönem olabilir. Finansal durumunuzla ilgili önemli bir dönemeç yaşayabilirsiniz. Bu, belki bir mali projenin sonuçlanması, bir yatırımın meyvesini vermesi veya maddi durumunuzla ilgili önemli bir farkındalık kazanabilirsiniz. Harcamalarınızda daha cömert ve gösterişli olma eğilimi gösterebilirsiniz. T- Kare etkisi ile sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilir, görüştüğünüz kişileri eleyebilir, yeni insanlar katabilirsiniz hayatınıza. Aslında birazda sizi ruhsal olarak yoran kişileri belki de bir kriz deneyimleyerek hayatınızdan çıkarmaya çalışacaksınız. Yine maddi konularda abartılı olmamak kaydı ile yatırım araçlarını kullanabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek. Bu dönemde, kendinizi daha fazla gösterme ve ifade etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kişisel hedefler ve arzular üzerinde daha fazla düşünebilir, yeni hedefler ve amaçlar belirleyebilirsiniz. Kendi benliğinizi, dış görünüşünüzü veya kişisel projelerinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Fiziksel olarak değişime gidebilirsiniz. Bu saçınızda başınızda olur, tarzınızda olur belki de diyete başlayarak olur. Göz alıcı olacağınız bir süreçtir bu. Eğer yalnızsanız aşkı da hayatınıza çekebilirsiniz. Yalnız T- Kare etkisi ile hem ilişkiler / Ortaklıklar hem de kariyer ile ilgili konularda güç peşinde koşabilir, şartları gereğinden fazla zorlamaya çalışabilirsiniz. Ama dikkat edin siz zararlı çıkabilirsiniz. Bu hafta iş konusunda düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz, düşman yerine stratejik davranarak dost biriktirmeye çalışın. Kimseyi manipüle etmeye veya kontrol etmeye çalışmayın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek. Bu dönemde, bilinçaltınızda derinlemesine bir yolculuğa çıkabilir ve kendinizi daha iyi anlamaya başlayabilirsiniz. İçsel korkularınızla, engellerinizle veya kendi kendinizi sınırlayan inançlarınızla yüzleşebilirsiniz. Bu, spiritüel veya psikolojik bir bırakma, iyileşme, yüzleşme süreci olabilir. Meditasyon veya diğer spiritüel uygulamalar, bu dönemde kendinizi ifade etmenin yolları olabilir. Dolunay sırasında daha fazla yalnız zaman geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnız bu süreçte arkanızdan dönen dedikodular, konuşmalar kulağınıza çalınabilir. Duymamazlıktan gelip yolunuza bakmak daha iyi olabilir. T- Kare etkisi ile iş ve çalışma ortamınızda, yurt dışı bağlantılı işlerde, organizasyon işlerinizde, seyahatlerle ilgili konularda, önemli projelerde güç savaşları içine girebilirsiniz. Bu alanlarda şartları çok fazla zorlayarak sert müdahalelerde bulunmayın. Liderlik kazanmak isteyebilirsiniz ama bunu sakin ve yumuşak bir şekilde yapmaya özen gösterin. Kibirli görünmeyin.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı ilişkilerin sona ermesi veya yeni ve önemli arkadaşlıkların başlaması söz konusu olabilir. Sosyal aktivitelerde veya arkadaşlarınız arasında etkinlikleri organize etmek isteyebilirsiniz. Belki de topluma fayda sağlayacak adımlarda atabilirsiniz. Yardım kuruluşlarına yardım edebilir, toplumsal konularda ki hassasiyetleriniz bu dönem daha fazla ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte yaratıcı işler, projeler de geliştirebilirsiniz. T- Kare etkisi ile özel hayatınızda ve varsa çocuklarınızla olan ilişkilerde güç savaşlarından uzak durmanızda fayda var. Fazlaca baskıcı, kibirli, egoistçe davranışlardan uzak durun. Özel hayatınızda veya çocuğunuzla ilişkilerde finansal ya da olay odaklı krizler söz konusu olabilir. Yatırımlar konusunda gereksiz, abartılı riskler almamak iyi olabilir, dikkatli olun.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek. Kariyerinizle ilgili konularda önemli bir aydınlanma veya tamamlanma yaşayabilirsiniz. Dolunay, genellikle bir dönemin sonunu ve yeni bir başlangıcı simgeler, bu nedenle iş hayatınızda önemli bir projenin tamamlanması, bir terfi almak veya kariyer yönünüzde bir değişiklik yapmak gibi durumlar söz konusu olabilir. İş yerinde daha fazla insiyatif alarak patronlarınızın gözüne girebilirsiniz. İş arayanlar için oldukça keyifli haberler alabilecekleri bir dönem olabilir. T- Kare etkisi ile de hem aile ile ilgili konularda hem de eşiniz, ortağınızla ilgili konular üzerinde güç savaşlarına girmeyin, manipüle etmeyin kimseyi. Hem eş hem de ailevi konularda kendi doğruluğunuzu savunacağım derken ipleri iyice germeyin dikkat edin. Yaptırım gücünüzü sert bir şekilde kullanmayın. Ailenizi veya eşinizi çok rahat bir şekilde ikna edebileceksiniz istediğiniz her türlü konuda.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek. Bu dönemde, zihinsel ve manevi olarak genişleme ve büyüme yaşayabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda, uzak seyahatlerde veya manevi arayışlarda önemli bir gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu, bir eğitim programını tamamlamak, uzun bir seyahate çıkmak veya felsefi ve manevi konularda yeni bir arayışa girmek olabilir. Fikirlerinizi ve inançlarınızı daha cesur ve etkileyici bir şekilde ifade etme eğilimi gösterebilirsiniz. Akademik çalışmalar, yazarlık, reklam, pazarlama, satış, halkla ilişkiler, hukuksal konular gibi alanlarda temponuz artabilir. Bu konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dolunay ile birlikte yabancı dilleri öğrenmek, farklı kültürel etkinliklere katılmak veya uzak yerlere seyahat etmek gibi gündemlerinizde olabilir. T- Kare etkisi ile yakın çevrenize veya birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınıza, kardeşlerinize, komşularınıza karşı daha anlayışlı, nazik olmaya özen gösterin. Güç savaşları içine girmeyin, kontrol etmeye çalışmayın. Bu hafta fikrinizi, projenizi rahatlıkla satabilir, müşteri elde edebilirsiniz. Belki hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Beslenme, spor, yaşam şekli gibi konularda. Diğer yandan iş ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileri dikkatli bir şekilde yönetin. Baskı, manipülasyon, arkadan iş çevirme gibi konulara sakın girmeyin, dedikodu yapmayın.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek. Bu dönemde, duygusal ve maddi olarak önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortak finansal meseleler, miras, borçlar veya partnerinizin kaynaklarıyla ilgili önemli bir gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu, bir borcun kapanması, bir yatırımın sonuçlanması veya finansal bir ortaklıkta önemli bir değişikliğe gidebilirsiniz. Cinsel ve duygusal ilişkilerinizde daha derin bir bağlantı ve yoğunluk arayışı içinde olabilirsiniz. Dolunay etkisi ile eski travmaları iyileştirmek, korkularınızla yüzleşmek, destek almak, terapilere gitmek içinde harika bir zamandır. T- Kare etkisi ile finansal konularda kibirli, ukala, güç savaşlarına girmemenizi tavsiye ederim. Önemli büyük para anlaşmaları yapabilirsiniz. Ama parasal konularda aç gözlü olmamaya da dikkat edin. Daha çok kazanmak için gereksiz büyük riskler almamakta fayda var. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın sonra

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek. Bu dönemde, mevcut ilişkilerinizde veya işbirliklerinizde önemli gelişmeler yaşanabilir. Dolunay, genellikle bir aydınlanma ve tamamlanma zamanı olduğu için, ilişkilerinizle ilgili önemli bir dönemeç yaşayabilirsiniz. Bu, bir ilişkideki sorunların çözülmesi, bir ortaklıkta önemli bir karar alınması veya bir ilişkinin sona ermesi de olabilir. Partnerinizle veya iş ortaklarınızla ilişkilerinizde daha cesur ve etkileyici olabilirsiniz. İlişkilerinizi canlandırmak ve daha tutkulu hale getirmek için ideal bir zaman olabilir. T- Kare etkisi ile hayatınızda meydana gelen olayları öncelikle abartmamaya özen gösterin. Bu hafta taşınmak, yer değiştirmek, ev almak , araba almak, arabanızı değiştirmek için uygun gökyüzü koşulları var. Fakat bu konularda aşırı hırslı ve fanatikte davranmamanız iyi olacaktır. Özellikle aile ilişkilerinde baskıcı, kontrolcü, hırslı, kavgacı olmamak gerek.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Balık ve Yükselen Balık; Bu hafta Aslan burcunda T-Kareli bir dolunay meydana gelecek. Bu dönemde, iş ve kariyerinize daha fazla odaklanabilirsiniz. İş yerinde liderlik rollerini üstlenmek, yaratıcı projelerde bulunmak veya işinizde daha fazla görünür olabilirsiniz. İş hayatınızda yaratıcı tarafınızı daha kolay ortaya çıkarabilirsiniz. Dolunay sırasında sağlığınıza daha fazla dikkat etmeye başlayabilirsiniz. Sağlıklı yaşam tarzı değişiklikleri yapmak, egzersiz rutinlerini güçlendirmek veya beslenme alışkanlıklarınızı iyileştirmek için adımlar atabilirsiniz. Başkalarına yardım etme ve hizmet etme konusunda daha motive olabilirsiniz. T- Kare etkisi ile de kendi sınırlarınızı aşmak, psikolojik olarak kendinizi iyileştirecek bir değişim dönüşüm yaşamak için harika bir hafta olacaktır. Hafta boyunca kendinizi biraz baskı altında hissedebilirsiniz. İşte bu baskı altında yakın çevrenize, komşularınıza, kardeşlerinize, iletişim içinde olduğunuz kimselere karşı daha nazik ve kibar olmalısınız.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin