O anlar saniye saniye böyle görüntülendi: Esenyurt'ta TIR'dan hırsızlık yapmak isteyen şüphelilere bir başka TIR şoförü engel oldu.

Esenyurt'ta panelvan araçla park halindeki TIR'ın yanına gelen şüpheliler, aracın kilidini kırdı. Hırsızlık yapmak isteyen şüphelileri, park halindeki bir başka TIR'ın sürücüsü fark etti. Sürücünün aracının farlarını yakması üzerine şüpheliler olay yerinden kaçtı. O anlar, park halindeki TIR'ın araç içi kamerasına yansıdı.

Google Haberlere Abone ol

Olay, saat 06.45 sıralarında Zafer Mahallesi Deniz Gezmiş Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, henüz plakası belirlenemeyen bir panelvan araçla gelen şüpheliler, park halindeki TIR'ın arkasında durdu. Panelvan araçtan inen yüzleri maskeli iki şüpheli, park halindeki TIR'ın arka kapılarının kilidini kırdı. Bu sırada 59 AC 085 plakalı TIR'ın sürücüsü Abdullah Coruk şüphelileri fark etti. Coruk'un, TIR'ın farlarını yakmasıyla şüpheliler olay yerinden kaçtı.Olay anı park halindeki TIR'ın araç içi kamerasına yansıdı.

"LAMBALARIMI YAKTIM, TEDİRGİN OLUP KAÇTILAR"

Görgü tanığı Abdullah Coruk, "Park halinde beklerken önümdeki araca bir panelvan yanaştı. Yanaşırken bu arkadaşların hırsız olduğu belliydi zaten, üzerlerinde maskeleri vardı. Ben de ne oluyor derken uyandım bu arada sese. Arkadaşlar aracın kilidini patlattılar, sonra kapağı açıp içerideki mala baktılar. O arada ben de uyanınca lambalarımı yaktım, tedirgin oldular kaçıp gittiler. Olay anında TIR'ımdaki kamera kayıttaydı. Bir şey çalmadılar, lambaları yakınca tedirgin oldular. Araçlarında plaka da yoktu. Daha önce de başıma geldi böyle şeyler ondan sonra zaten kamera koydum aracıma." diye konuştu.

Etiketler esenyurt tır hırsız