Ne olacak bu işin sonu? Bu da oldu. TikTok'ta karısıyla yataktayken yayın açtı!

TikTok'ta 'Laz kızı' kullanıcı adlı kadının tepki çeken yayınlarının ardından başka bir skandal yaşandı. Bir çift yatakta yatarken yayın açtılar. İzleyenlerden hediye istediler.

Google Haberlere Abone ol
Ne olacak bu işin sonu? Bu da oldu. TikTok'ta karısıyla yataktayken yayın açtı!

Türkiye son günlerde TikTok'ta ortaya çıkan viral videoları tartışıyor. Geçtiğimiz aylara damga vuran 'Laz kızı' lakaplı kadının ardından eşiyle yatakta uzandığı anlarda canlı yayın açan bir adam da gündem oldu. Çift yorganın altında yattıkları anlarda açtıkları canlı yayınla izleyicilerinden hediye istedi.

Kendisine hediye gönderenlerin isimlerini tek tek söyleyen çiftin o anları sosyal medya kullanıcılarının da tepkisine neden oldu.

'LAZ KIZI' GÖZALTINA ALINMIŞTI

Bu çifte benzer şekilde kocası yanındayken yayın açıp göğüs dekoltesini gösteren Laz Kızı kullanıcı adlı yayıncı gözaltına alınmıştı. İfadesinde, bir daha yapmayacağını söylediği halde 1 hafta sonra yeniden yayın açıp benzer görüntüler paylaşmıştı.

TBMM TikTok yayınları için devreye girmiş ve geçen hafta TikTok yöneticilerini Meclis'e davet etmişti. Uygulamada yaş sınırı için çalışmaların sıkılaştırılacağı konuşmuştu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin