Mutlu ilişki için ayda kaç kez cinsel ilişki girilmesi gerektiği ortaya çıktı!

Sağlıklı bir cinsel ilişki için ayda kaç kez cinsel ilişkiye girilmesi gerektiğine ilişkin tüm detaylar ortaya çıktı. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Mutlu ilişki için ayda kaç kez cinsel ilişki girilmesi gerektiği ortaya çıktı!

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli ilerleyebilmesi için partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmeleri son derece önemli bir unsur olurken, partnerlerin istek ve arzularından açıkça bahsedebilmeleri son derece önemlidir.

Karşılıklı olarak isteklerin karşılanması yaşadığınız cinsel ilişkinin çok daha keyifli ilerlemesine yardımcı olurken, mutlu bir ilişki için ayda kaç kez cinsel ilişkiye girilmesi gerektiği ortaya çıktı.

AYDA KAÇ KEZ CİNSEL İLİŞKİYE GİRİLMELİ?

Cinsel ilişki üzerine pek çok araştırma yapılmaya devam ederken, uzmanlar bu kez ayda kaç kez cinsel ilişkiye girilmesi gerektiğiyle alakalı bir araştırma başlattı.

İngiltere'de 2000 mutlu ve uzun süreli ilişkisi olan kişilere gerçekleştirilen anket sonucu ortaya çıkardı. 

Uzun soluklu ilişkisi olan kişilere yöneltilen sorular kapsamında ayda kaç kez cinsel ilişkiye girilmesi gerektiğiyle alakalı yöneltilen sorulara verilen cevaplar doğrultusunda pek çok kişinin ayda 7 keze tabii olduğu ortaya çıktı.

Gerçekleştirilen araştırmada çiftler, esas olanın sayıdan ziyade alınan zevk ve mutluluğu önemsediklerini söylemeden geçmedi.

 

Bu bağlamda sağlıklı ve mutlu bir cinsel ilişki için ayda kaç kez ilişkiye girilmesinin yanı sıra hayatınızdaki kişiyle yaşadığınız tüm birlikteliğe dikkat etmeniz, aynı uyum ve frekansı yakalayabilmek için mücadele etmeniz çok daha sağlıklı olacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin