Mermer tezgahı ayna gibi parlatan temizlik tüyosu bulundu. Bu yöntemle tüm mutfağınız ışıl ışıl olacak

Mermer tezgahı ayna gibi parlatacak formül bulundu. Bu yöntem sayesinde tüm mutfağınız ışıl ışıl olacak. İşte o pratik yöntemler...

Google Haberlere Abone ol
Mermer tezgahı ayna gibi parlatan temizlik tüyosu bulundu. Bu yöntemle tüm mutfağınız ışıl ışıl olacak

Mermer tezgahlar hem görünüş itibarıyla hem de sağlık açısından son derece mantıklı seçimler olurken, mermer tezgahları temizleyebilmek çoğu zaman zor olarak görülebilmektedir. 

Mermer yüzeye zarar vermeden, yüzeyi aşındırmadan tezgahı temizlemek birincil dikkat edilmesi gereken durumlardan bir tanesi olurken mermer tezgah temizliğinde kimyasal malzemelerden kaçınmak çok daha sağlıklı olacaktır.

Mermer tezgahları ışık ışıl parlatacak aynı zamanda temizlik yaparken herhangi bir zarar vermeyecek o yöntem bulundu. İşte tezgah temizliğinde uygulanması gereken o önemli detaylar...

 

MERMER TEGZAHINIZ IŞIL IŞIL OLACAK

Mermer tezgahında sıkça karşılaşılan problemlerin başında şüphesiz su lekeleri gelmektedir. Su lekeleri tezgah üzerinde olduğu gibi görünürken bu görüntü pek çok kişiyi son derece rahatsız edebilmektedir.

Mermer zemini deforme etmeden sağlıklı şekilde temizleyebilmek için ihtiyacınız olan malzemelerin başında karbonat gelmektedir. Mermer yüzeyi temizleyebilmek ve tüm lekelerden arınmasını sağlayabilmek için karbonatlı su karışımı hazırlayın.

Hazırladığınız karışımı lekeli olan bölgelere dairesel hareketlerle uygulayıp güzelce temizleyin. Tüm tezgahı bu şekilde temizledikten sonra yumuşak formdaki bir bez yardımıyla durulayın. Ardından tüm lekelerin kısa sürede yok olduğunu göreceksiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin