Meğer temizlemesi göründüğü kadar zor değilmiş. Paslanmış ve yağ kalıntıları birikmiş ocak başlarını jet hızında temizlemenin tüyosu belli oldu. Sadece 1 tatlı kaşığı yeterli oluyor

Paslanmış ve yağ kalıntıları birikmiş ocak başlarını anında temizlemenin yöntemi açıklandı. Sadece 3 malzeme ile pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. İşte detaylar..

Google Haberlere Abone ol
Meğer temizlemesi göründüğü kadar zor değilmiş. Paslanmış ve yağ kalıntıları birikmiş ocak başlarını jet hızında temizlemenin tüyosu belli oldu. Sadece 1 tatlı kaşığı yeterli oluyor - Resim: 1

Ocak başlıklarında kullanıma bağlı olarak; lekelenme, kararma ve solma gibi problemler görülebilir. Bu nedenle ocak başlıklarını temizlemenin ve parlatmanın yöntemleri de araştırılabiliyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek bir yöntem, 'meğer temizlemek bu kadar kolaymış' bile dedirtebiliyor. Çünkü 3 malzeme ile pratik bir şekilde ocak başlıklarının temizlenmesine yardımcı oluyor.

OCAK BAŞLIKLARINI TEMİZLEMENİN PRATİK YÖNTEMİ

Ocak başlıklarını temizlemenin birçok farklı yöntemi bulunuyor. Ayrıca bu yöntemlerden bazıları kolayca gerçekleşirken ötekileri uğraştırıcı olabiliyor. Nitekim pratik yollar arasında gösterilebilen bir yöntem; 1 tatlı kaşığı karbonat, yarım çay bardağı beyaz sirke ve ocakların üzerini geçecek miktarda sıcak su ile gerçekleşiyor.