Meğer onlardan kurtulmak çok kolaymış: Banyo böceklerinden jet hızında kurtulmanın tüyosu belli oldu

Hemen hemen her evde görülebilen banyo böceklerinden kurtulmanın yöntemi açıklandı. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Meğer onlardan kurtulmak çok kolaymış: Banyo böceklerinden jet hızında kurtulmanın tüyosu belli oldu - Resim: 1

Banyo böcekleri ile hemen herkes hayatının bir döneminde karşılaşmıştır. Çünkü söz konusu haşere bir anda banyoda görülebiliyor. Ayrıca banyo böcekleri bazı insanlarda tedirginlik hissi oluşturabiliyor. Bu nedenle o haşereleri evden gönderen yöntemler de araştırılabiliyor. Öte yandan bu noktada tercih edilecek bir yöntem banyo böceklerinden kurtulmak için, 'oysa çözümü bu kadar basitmiş' bile dedirtebiliyor.

BANYO BÖCEKLERİNDEN KURTULMANIN TÜYOSU

Gümüş ve gümüşçün olarak da bilinen bir haşere türü, genellikle banyoda görülebiliyor. Bu nedenle pek çok insan tarafından banyo böceği olarak biliniyor. Öte yandan banyo böcekleri evlere girdiklerinde birçok insanda endişe oluşturabiliyorlar. Bu sebeple o haşerelerden kurtulmanın yöntemleri de araştırılabiliyor.

Öte yandan banyo böceklerinden kurtulmak için salatalık kabukları kullanılabiliyor. Çünkü o haşerelerin salatalık kokusundan hoşlanmadıkları söyleniyor. Ayrıca söz konusu yöntem, 'oysa çözümü bu kadar basitmiş' bile dedirtebiliyor. Çünkü tek yöntemde o haşereleri adeta evden gönderebiliyor. İşte söz konusu yöntemin uygulanışı;

Etiketler böcek banyo tüyo