Meğer iz bırakmadan yapışkanlı etiketleri çıkarmak çok basitmiş. O kalıntılar jet hızında kayboluyor

İz bırakmadan yapışkanlı etiketleri çıkarmanın yöntemi açıklandı. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Meğer iz bırakmadan yapışkanlı etiketleri çıkarmak çok basitmiş. O kalıntılar jet hızında kayboluyor - Resim: 1

Yapışkanlı etiket çıkartmanın yöntemleri pek çok insan tarafından araştırılabiliyor. Çünkü yeni alınan ürünlerdeki kağıt parçası çıkartılmaya çalışıldığında genellikle leke kalabiliyor. Çünkü yapışkanlı etiket, yapışkanlı kısmını üründe bırakabiliyor. Bu nedenle yapışkanlı etiket çıkartmanın yöntemleri de araştırılabiliyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek pratik bir yöntem, 'meğer bu kadar basitmiş' bile dedirtebiliyor.

YAPIŞKANLI ETİKET ÇIKARTMANIN PRATİK YÖNTEMİ

Yapışkanlı etiket çıkartmanın birçok farklı yöntemi bulunuyor. Ancak bazı yöntemler uğraştırıcı olurken ötekileri pratik bir şekilde gerçekleşebiliyor. Ayrıca bu konuda tercih edilecek pratik yöntemlerden biri, beyaz sirke olarak ön plana çıkabiliyor. Nitekim yapışkanlı etiket çıkartmak için kullanılacak beyaz sirke, etiket kalıntılarını kısa sürede temizleyebilir.

Yapışkanlı etiketi çıkartmak için öncelikle ürün alınır. Ardından bir kağıt peçete ya da pamuk, beyaz sirke ile ıslatılır. Devamında ıslatılan pamuk veya kağıt peçete etikette en az 15 dakika bekletilir. Süre tamamlandıktan sonra pamuk veya peçete kaldırılır. Devamında yapışkanlı etiketin kolayca çıktığı gözlemlenebilir.

Etiketler etiket yapışkan tüyo