Meğer hamam böcekleri bu kokuya dayanamıyormuş: Evdeki hamam böceklerinden jet hızında kurtulmanın yöntemi belli oldu

Evdeki hamam böceklerinden kurtulmanın en kolay yöntemi belli oldu. İşte hamam böceklerinin katlanamadığı o koku...

Google Haberlere Abone ol
Meğer hamam böcekleri bu kokuya dayanamıyormuş: Evdeki hamam böceklerinden jet hızında kurtulmanın yöntemi belli oldu - Resim: 1

Hamam böcekleri girdikleri evlerde kısa sürede yavrulayarak adeta evleri istila edebilirler. Ayrıca hijyenden uzak ortamlarda yaşadıklarından dolayı, bakteri ve virüs kaynağı gibi görülebilirler. Bu nedenle o haşereler evlere girdiklerinde bazı insanları tedirgin edebilirler. Öte yandan hamam böceklerinden kurtulmanın kolay bir yöntemi de bulunuyor.

HAMAM BÖCEKLERİ BU KOKUYA ADETA KATLANAMIYOR

Hamam böcekleri evlerde istenmeyen haşere türleri arasında gösterilebiliyor. Ayrıca o haşerelerden kurtulmanın pratik bir yöntemi de bulunuyor. Çünkü tek koku sayesinde hamam böceklerini evden göndermek mümkün olabiliyor. Söz konusu koku, soğan ve 1 yemek kaşığı karbonat kokusu.

Hamam böceklerini evden göndermek için 1 yemek kaşığı karbonat, bir adet rendelenmiş soğan ile karıştırılır. Ardından o haşerelerin çıktığı noktalara sürülür. Böylece hamam böceklerinin adeta evden kaybolduğu görülebilir. Ayrıca tüm haşerelerin yok olduğundan emin olununca, tüm evin baştan aşağıya temizlenmesi tavsiye edilir.