Lavabonuz gürül gürül akacak! Bu yöntemle tıkanan lavabo anında açılacak. Her evde bulunan 2 malzeme yeterli oluyor. Doğal lavabo açıcı nasıl yapılır?

Kimyasal lavabo açıcıların patlaması ve kişiye zarar vermesi, son günlerde gündemde olan konulardan biri. Bu nedenle en çok araştırılan konular arasında, ‘doğal lavabo açıcı’ bulunuyor. Her evde bulunan 2 malzemeyle kendi doğal lavabo açıcınızı hazırlayabilirsiniz. İşte doğal lavabo açıcı tarifi

Google Haberlere Abone ol
Lavabonuz gürül gürül akacak! Bu yöntemle tıkanan lavabo anında açılacak. Her evde bulunan 2 malzeme yeterli oluyor. Doğal lavabo açıcı nasıl yapılır? - Resim: 1

Mutfak lavabolarında zaman içerisinde kötü koku meydana gelebilir. Bunun en yaygın nedeni, lavabonun tıkanmasıdır. Piyasada lavabo tıkanıklığını açmak için pek çok kimyasal ürün mevcuttur. Ancak bu kimyasal lavabo açıcılar yanlış kullanıldığında sağlığımıza ciddi zararlar verir.

Kimyasal açıcılara başvurmak istemeyen kişiler için en etkili lavabo açma yöntemi, doğal yöntemlerdir. Yalnızca 2 malzemeyle doğal lavabo açıcınızı oluşturabilirsiniz. Peki, doğal lavabo açıcı nasıl yapılır?

İşte yanıtı…