Kuru öksürük, balgam ve hırıltıdan eser kalmayacak: Günde 3 kaşık tüketmeniz yeterli. Soğuk algınlığına doğal reçete bulundu

Soğuk algınlığına karşı vücudumuzun direncini artırmak önemlidir. Bunun için doğanın sınırsız şifa kaynağı mevcuttu. Kara turp da bunlardan biridir. Güçlü özellikler barındıran kara turp, doğal ürünlerle bir araya gelince öksürükten, balgamdan ve hırıltıdan eser kalmayacak...

Kuru öksürük, balgam ve hırıltıdan eser kalmayacak: Günde 3 kaşık tüketmeniz yeterli. Soğuk algınlığına doğal reçete bulundu

Kış mevsiminin kendini gösterdiği bugünlerde öksürük, balgam ve hırıltı gibi şikayetler de artmaya başladı. Bu sorunları çözmek için ise doğanın bize sunduğu pek çok mucizevi besin mevcut.

Ancak bazı besinleri bir araya getirerek oluşan güçlü kombinasyonlar her zaman daha etkili olmuştur. Kara turp ve bal ikilisi de bunlardan biridir.

Öksürük, hırıltı, balgam, boğazda yanma hissi ve yutkunmada zorluk gibi rahatsızlıklarınız varsa bu güçlü karışım tam da size şifa olacak nitelikte!

İşte kara turp ve bal kürünün mucizevi faydaları ve yapılışı...

KARA TURP

Kara turp, sağlığımız için güçlü faydalar sunan sebzelerden biridir. Kara turpun en bilinen faydası, öksürüğe şifa olduğudur.

Kara turp bunun dışında pek çok rahatsızlığa iyi gelir. İçerdiği güçlü özellikler sayesinde kanserli hücrelere karşı vücudu savunur.

Aynı zamanda kara turp kükürt ve iyot içerir. Bunlar da sindirim sistemini güçlendirir ve hazımsızlığa da iyi gelir.

Faydaları saymakla bitmeyen kara turp ayrıca sinüzit, bronşit ve astım gibi rahatsızlık karşısında oldukça şifa sunar.

Kara turp güçlü özellikleri sayesinde gribal enfeksiyonlara karşı da şifacıdır.

Kuru öksürük, balgam ve hırıltıdan eser kalmayacak: Günde 3 kaşık tüketmeniz yeterli. Soğuk algınlığına doğal reçete bulundu

KARA TURP VE BALLI ÖKSÜRÜK KÜRÜ

Öksürük için en şifalı kürlerden biri, kara turp ve bal ikilisidir. Kara turp ve bal karışımı adeta doğal bir antibiyotik görevi üstleniyor ve şiş bademciğe de yutkunmaya da iyi geliyor.

Öncelikle 1 tane orta boy kara turpu güzel yıkayın ve ardından baş kısmını kesin. Daha sonra turpun alt kısmının derin olmamasına dikkat ederek bir miktar kesin.

Daha sonra turpun içini güzelce oyun ve oyarken turpun duvar kısmını inceltmemeye dikkat edin. Oyduğunuz turpu bir bardağın içine oturtun ve turpun içine hakiki bal ilave edin.

İlk başta kestiğiniz turp parçasını bir kapak gibi kullanarak turpu kapatın. Bu şekilde 1 gece boyunca bekletin.

Böylece turpun öz suyu bardağa akmaya başlar ve ertesi gün bu biriken sudan 3 kaşık içmeniz yeterli olacak. Şifa olsun!

NOT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Tüketmeden önce mutlaka uzmanınıza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin