Kuru öksürüğü tek fincanıyla kökünden kurutuyor: Öksürük krizleri anında son bulacak. Kuru öksürüğü bitiren doğal yöntem bulundu

Kış hastalıkları geçse de kuru öksürük kimi zaman geçmiyor olabilir. Bu güçlü karışım, öksürük krizlerini anında kesecek ve kuru öksürüğü anında bitirecek. Ayrıca balgam söktürücü özelliğiyle de rahat bir nefes alacaksınız. İşte kuru öksürüğe doğal yöntem

Kuru öksürüğü tek fincanıyla kökünden kurutuyor: Öksürük krizleri anında son bulacak. Kuru öksürüğü bitiren doğal yöntem bulundu

Kuru öksürük, genellikle üst solunum yolu enfeksiyonları, alerjiler,  zararlı maddelere maruz kalma veya bazı tıbbi durumlar nedeniyle ortaya çıkan bir semptomdur.

Viral üst solunum yolu enfeksiyonları, özellikle soğuk algınlığı veya grip gibi hastalıklar, genellikle kuru öksürüğe yol açabilir.

Alerjenlere maruz kalmak, örneğin polen, toz veya hayvan tüyleri gibi, solunum yollarını tahriş edebilir ve kuru öksürüğe neden olabilir.

Bazı tıbbi durumlar da kuru öksürüğe neden olabilir. Astım, reflü, bronşit veya bazı ilaçların yan etkileri gibi durumlar, solunum yollarında tahrişe ve kuru öksürüğe yol açar.

Kuru öksürük için doğal yöntemler, genellikle semptomları hafifletmede etkili olabilir ve vücudu kimyasal olmayan yollarla destekler.

Sıcak içecekler, özellikle ıhlamur veya bal içeren karışımlar, boğazı rahatlatır ve öksürüğü hafifletir.

Ihlamur, hibiskus, bal, tarçın, karanfil ve limondan elde edilen güçlü karışım, kuru öksürüğünüzü çabucak geçirecek.

KURU ÖKSÜRÜK KÜRÜ

Malzemeler:

Ihlamur

1 çubuk tarçın

Hibiskus

2 tane karanfil

1 dilim limon

1 tatlı kaşığı bal

Yapılışı:

Kaynamış suyun içine tüm malzemeleri atın ve üzerini kapatın. Karışımı bu şekilde yaklaşık 10 dakika bekleterek demlendirin. Süre sonunda afiyetle içebilirsiniz. Şifa olsun!

Kuru öksürüğü tek fincanıyla kökünden kurutuyor: Öksürük krizleri anında son bulacak. Kuru öksürüğü bitiren doğal yöntem bulundu

KURU ÖKSÜRÜK ÇAYI FAYDALARI

Ihlamur, hibiskus, tarçın, karanfil, limon ve balın birleşimi, öksürük gibi üst solunum yolu rahatsızlıklarına doğal bir destek sağlayabilir.

Ihlamur, anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve boğazı rahatlatabilir. Hibiskus, bağışıklık sistemini güçlendiren C vitamini içerir.

Tarçın ve karanfil antiseptik özelliklere sahiptir ve mikroplarla mücadeleye yardımcı olduğundan öksürük ve diğer soğuk algınlığı semptomlarını en aza indirir.

Limon, C vitamini ile yüksek oranda antioksidan içerir ve öksürük için etkili bir destek sağlar. Bal, antimikrobiyal özelliklere sahiptir ve boğazdaki tahrişi azaltır.

Ayrıca balın yapısındaki doğal şekerler öksürüğü hafifletip boğazı yumuşatmada oldukça etkilidir.

Bu güçlü besinlerin birleşimi, sıcak içecek formunda öksürük semptomlarını hafifletir. Bu karışım, öksürük nedeniyle oluşan boğaz ağrısını azaltır, balgamın sökülmesine yardımcı olur ve rahatlatıcı bir etki sağlar.

NOT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına tüketmeden önce uzmanınıza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin