Kupkuru ciltlere doğal çözüm bulundu: 1 damlasıyla cildi neme doyuruyor yumuşacık yapıyor. Kuru cilde ne iyi gelir?

Cilt kuruluğu, pek çok kişinin yaşadığı sorunlardan biridir. Bunu önlemek için piyasada pek çok ürün satılsa da hiçbiri istenilen etkiyi vermeyebilir. Tek damlasıyla cildi neme doyuran ve cilt kuruluğunu gideren doğal yöntemi sizler için paylaştık. İşte cilt kuruluğuna doğal çözüm

Kupkuru ciltlere doğal çözüm bulundu: 1 damlasıyla cildi neme doyuruyor yumuşacık yapıyor. Kuru cilde ne iyi gelir?

Kuru cilt, cildin üst tabakası gerekli miktarda sudan yoksun olduğunda ortaya çıkar. Sonuç olarak, bu katman bozulmaya başlar ve pul pul bir dokuya ve görünür ince çizgilere veya çatlaklara neden olur.

Kuru ciltle baş etmek zordur. Kuru cilt sadece doğal olarak kuru cilde sahip kişilerin sorunu değildir. Normal ve yağlı cilt tiplerinin yüzlerinde de zaman zaman kuru lekeler oluşabilir.

Cilt kuruluğuna neden olan pek çok neden mevcuttur. Bunlardan bazıları; kuru hava, sıcak banyo, cilt rahatsızlıkları, kimyasal içerikler.

Uzun vadede cilt sorunlarına yardımcı olmayan nemlendiriciler veya topikal losyonlar mevcuttur. Ancak bunlar doğal yöntemler kadar etkili olmayabilir.

İşte cilt kuruluğuna iyi gelen mucizevi yağ...

SHEA YAĞI

Shea yağı, nemlendiren ve nemi hapseden bir bariyer oluşturan mükemmel bir yumuşatıcıdır. Shea yağı; yağ asitleri, antioksidanlar ve vitaminler açısından son derece zengindir.

Bu da cilt tonunu iyileştirmek, cildi yumuşatmak ve dolgunlaştırmak ve hatta kolajenin parçalanmasını yavaşlatmak için iyi çalışır.

Shea yağı süper nemlendiricidir ve popüler olmasının ve sevilmesinin ana nedenlerinden biri de budur.

Kupkuru ciltlere doğal çözüm bulundu: 1 damlasıyla cildi neme doyuruyor yumuşacık yapıyor. Kuru cilde ne iyi gelir?

Oda sıcaklığında katıdır ancak vücut sıcaklığında sıvılaşır. Bu da cildinizin üzerinde kadifemsi bir rüya gibi kaymasını sağlar.

Shea yağının nemlendirici özelliği, cildiniz tarafından kolayca emilen, nemi cildinize hapseden ve kötü adamları (çevresel tahriş edici maddeler gibi) dışarıda tutan bir bariyer oluşturmaya yardımcı olan yağ asitleri sayesindedir.

Shea yağı aynı zamanda mükemmel bir A, E ve F vitaminleri açısından zengindir ve antioksidan kaynağıdır. Antioksidanlar, hücrelerinizi zararlı serbest radikallerden korur.

Bu, sağlıklı kalmanıza, yeni cilt hücrelerini oluşturmanıza ve erken yaşlanmayı yavaşlatmanıza yardımcı olur.

SHEA YAĞI NASIL KULLANILIR?

Nemi hapsetmenin en iyi yolu, shea yağı içeren ürünleri banyodan sonra cilt hala nemliyken uygulamaktır. Rackley, "Shea yağı çok zengin olduğu için geceleri uygulayın.

Shea yağının mutlaka rafine edilmemiş ham haliyle kullanmalısınız. Rafine edilmemiş, çiğ shea yağı, yüksek vitamin ve antioksidan içeriğini korur.

NOT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak adına uygulamadan önce uzmanınıza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin