Kullandıktan sonra asla çöpe atmayın: Kullanım alanlarına inanamayacaksınız. Bakın nelere iyi geliyormuş

Sallama çayı kullandıktan sonra asla çöpe atmayın. Çöpe atmak yerine pek çok farklı alanda kullanabilirsiniz. İşte sallama çayın kullanım alanları...

Google Haberlere Abone ol
Kullandıktan sonra asla çöpe atmayın: Kullanım alanlarına inanamayacaksınız. Bakın nelere iyi geliyormuş

Genelde çok sevilmese de pratik olması dolayısıyla kullanılan poşet çayları içtikten sonra pek çok kişi direkt olarak çöpe atmaktadır. Oysa poşet çayı içtikten sonra çöpe atmak yerine pek çok farklı alanda kullanabilmeniz mümkün.

Poşet çayları demleyip içtikten sonra pek çok farklı alanlarda kolay ve etkili bir şekilde kullanabilmeniz mümkün. Bu yöntemler sayesinde poşet çeyı çöpe atmak yerine çok daha farklı şekillerde değerlendirebileceksiniz. 

İşte poşet çayın farklı kullanım alanları...

ÇÖPE ATMADAN EVVEL BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN!

Poşet çayı çöpe atmak yerine çeşitli alanlarda çok daha pratik şekillerde kullanabilmeniz mümkün. İşte poşet çayın kullanım alanları;

 

Sallama çayını bilhassa yaz aylarında son derece etkili şekilde kullanabilmeniz mümkün. Yaz aylarında güneşlendikten sonra cildinizi nemlendirmek için buzlu suda beklettiğiniz sallama çay poşetlerini cildinize koyarak serinleyebilir aynı zamanda cildinizi nemlendirebilirsiniz.

Çayın göze sağladığı faydalar tıp dilinde açıklanmasa da son derece etkilidir. Bilhassa gözde bulunan mikrobu yok ederken aynı zamanda şişkinliğe de iyi gelmektedir. Poşet çayı kullandıktan sonra buzdolabına kaldırabilir akabinde gözünüzde şişkinlik durumunu fark etmeniz durumunda gözünüze tampon hareketlerle uygulayabilirsiniz.

Bahçesinde sebze ve meyvesi olanlar için poşet çaylar tam bir şifa kaynağı oluyor. Çayın içerisinde bulunan tannik maddesi, toprakta bulunan zararlı maddeleri yok etmeye yardımcı olmaktadır.

Zor ve inatçı lekeleri çıkarma noktasında son derece başarılı olan poşet çayı çöpe atmak yerine inatçı lekelerin temizliğinde kullanabilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin