Küflü ve lekeli camlara bunu sürün: Camda tek bir leke bırakmayacak. Meğer lekeli camların sırrı burnumuzun dibindeymiş

Küflü ve lekeli camları kısa sürede temizlemenin pratik yolu bulundu. Bu formül sayesinde cam yüzeyinde herhangi bir şekilde leke ve kir kalmayacak...

Google Haberlere Abone ol
Küflü ve lekeli camlara bunu sürün: Camda tek bir leke bırakmayacak. Meğer lekeli camların sırrı burnumuzun dibindeymiş

Lekeli cam temizliği pek çok kişinin en muzdarip olduğu konulardan bir tanesi olurken, lekeli camları kısa sürede temizleyebilmek için uygulanması gereken bir takım yöntemler bulunmaktadır.

Cam yüzeyinde oluşan lekeleri doğru malzeme ve doğru temizleme yöntemi ile kısa sürede temizlemek son derece kolaydır. 

İşte küflü ve lekeli camları kısa süre içerisinde temizlemenin en pratik ve etkili o yolları...

CAM YÜZEYİNDE TEK BİR LEKE DAHİ KALMAYACAK!

Cam yüzeyinde bulunan lekeleri kısa sürede temizleyebilmek ve camın ışıl ışıl olmasını sağlayabilmek için uygulanması gereken çeşitli yöntemler bulunmaktadır.

Bu formüllerin uygulanması cam yüzeyindeki tüm lekelerin kısa sürede temizlenmesine katkı sağlarken, cam yüzeyindeki lekeleri kısa sürede temizlemenin en pratik formüllerin başında şüphesiz bebek yağı formülü gelmektedir.

 

Bebek yağı, cilt yüzeyini yumuşatma noktasında son derece başarılı olan formüllerden bir tanesi olurken bebek yağını cam temizliğinde de gönül rahatlığıyla kullanabilmeniz mümkün.

Bebek yağı ile cam temizliğini gerçekleştirebilmek için mikrofiber bezin üzerine bir miktar bebek yağını alın.

Ardından tüm camı güzelce silmeye başlayın. Silme işlemini tamamladıktan sonra durulama aşamasına geçin. Durulama sürecinden sonra cam yüzeylerinin ışıl ışıl olduğunu göreceksiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin