Korkutan kehanetçi. Depremlerden sonra maden faciasını da söyledi

Erzincan'ın İliç ilçesinde 9 işçinin toprak altında kaldığı Anagold altın madeni faciasını sosyal medyada 'kızıl deli kahin' olarak paylaşım yapan bir kişinin 5 gün önceden bildiği ortaya çıktı. İşte o paylaşım...

Google Haberlere Abone ol
Korkutan kehanetçi. Depremlerden sonra maden faciasını da söyledi

Yaptığı isabetli deprem tahminleriyle dikkat çeken sosyal medyadaki 'kızıl deli kahin' isimli hesabın, dün yaşanan altın madeni faciası için de günler önceden "tedbir alın" diyerek uyardığı ortaya çıktı.

Erzincan'ın İliç ilçesinde 'Anagold Madencilik' tarafından işletilen altın madeninin bulunduğu bölgede yaşanan faciadan beş gün önce hesaptan şu paylaşım yapılmıştı:

"Düşte göründü tedbir alın geç olmadan... Altın firması dağı terk ederken ardından patlar siyanür havuzu, koca bir nehir, koca bir ilçe zehre boğulur, yarısı oyulmuş dağ tel tel dökülür."

Korkutan kehanetçi. Depremlerden sonra maden faciasını da söyledi

"Kızıl Deli Kahin" ismini kullanan hesap, yaşanan maden faciası sonrası "Tedbir alın demedim mi?" paylaşımıyla yeniden gündeme geldi ve şu sözleri kullandı:

"Önlem alınmaz boşluk varsa, liyakat yoksa, denetim yoksa bela o ülkede kaderdir. Yani kaderi belirlemek akıl ile mümkün ama nerde..."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin