Kocam eve keçi getirdi yatak odasında... Esra Ezmeci'ye gelen soru şoke etti

Sosyal medya üzerinden kendisine gelen sorulara cevap veren ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye gelen yatak odasında bir keçi sorusu Ezmeci'yi şoke etti.

Google Haberlere Abone ol
Kocam eve keçi getirdi yatak odasında... Esra Ezmeci'ye gelen soru şoke etti

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

İşte o sorulardan bir kaçı...

*Çok kötüyüm sevgilimin (erkek) erkeklerle ücretli görüştüğünü öğrendim ne yapacağım ben?

-Böyle bir durumu bilip bu ilişkiyi sürdürmek sizin için zor ve acı verici olacaktır.  Bazen bitirmek daha doğru bir seçenek olabilir.

Kocam eve keçi getirdi yatak odasında... Esra Ezmeci'ye gelen soru şoke etti

*Kocam eve keçi getirdi yatak odasında tutuyor beni odaya almıyor ne yapmalıyız?

-Keçi evde beslenebilen bir hayvan değil mutlaka bu durumun altında psikolojik bir sebepler vardır. Bu durumu eşinizle detaylı konuşup başka anormal düşünceleri var mı öğrenmeye çalışın.

Kocam eve keçi getirdi yatak odasında... Esra Ezmeci'ye gelen soru şoke etti - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin