Kocaeli'de görüldü İstanbul için uyarı yapıldı. Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi için aman dikkat: Kuvvetli ve çamur...

Hava durumu siteleri sosyal medyadan uyarı üstüne uyarı yapıyor. Son uyarı Hava Forum sitesinden geldi. Marmara ve Ege Bölgesi için uyarıda bulunuldu.

Google Haberlere Abone ol
Kocaeli'de görüldü İstanbul için uyarı yapıldı. Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi için aman dikkat: Kuvvetli ve çamur...

Meteorolojik tahminlere göre sıcak hava dalgası yerini kısa da olsa yağışlı havalara bırakacak. Daha önce yapılan uyarıda yarın Marmara Bölgesi, Ege ve Batı Akdeniz için yağış uyarısında bulunulmuştu. 

Marmara hariç Ege ve Akdeniz'de kuvvetli yağış görülebileceği belirtilmişti.

Hava Forum sitesi de sosyal medyadan yaptığı duyuruda "Arabanızı yıkatmayın, camları silmeyin. Pazartesi Libya üzerinden çamur içerikli yağmur geliyor... Karışımın içindekilerine baktığımızda %15 Libya tozu, %85 Ege-Akdeniz yağmuru gözükmektedir." paylaşımı yaptı ve İstanbul halkına uyarıda bulundu.

Site ayrıca, "Sevgili takipçilerimiz, 14 Şubat Çarşamba günü Balkanlar üzerinden ülkemize soğuk hava geliyor. Hava soğuyacak fakat megakent İstanbul'da yine kar beklemiyoruz." uyarısında bulundu.

Öte yandan Hava Forum son yaptığı paylaşımlarda ise Marmara ve Ege için yeni uyarı yaptı.  Uyarıya göre Marmara ve Ege'de çamur yağmur bekleniyor....

İŞTE HAVA FORUM UYARISI

Kocaeli semalarında merceksi bulutlar oluştu. İşte o anlar...

Afrika tozları bu geceden itibaren ülkemize giriş yapacak. Pazartesi günü ılık havayla birlikte Marmara ve Ege'de aralıklarla çamur yağmuru bekleniyor...

Pazartesi günü Türkiye'de %99 bulutluluk oranı tahmin ediliyor. Gri gökyüzü sevenlere duyurulur...

Gri gökyüzü seven İstanbullulara müjdeli haber ! Önümüzdeki 7 günün bulut ve güneş oranı şöyle... Bulut %99 Güneş %1

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin