Kış boyu asla ter kokmayacaksınız: Ter kokusunu önleyen doğal formül bulundu. Hem sağlıklı hem de temiz hissedebileceksiniz

Kış boyu, ter kokusunu önleyecek o etkili formül bulundu. Bu yöntem sayesinde ter kokusundan eser kalmayacak. İşte ter kokusunu yok eden o etkili formül...

Google Haberlere Abone ol
Kış boyu asla ter kokmayacaksınız: Ter kokusunu önleyen doğal formül bulundu. Hem sağlıklı hem de temiz hissedebileceksiniz

Ter kokusu kişinin tüm özgüvenin bozulmasına neden olan bir durum olurken, ter kokusunu önleyebilmek için uygulanması gereken çeşitli doğal formüller bulunmaktadır.

Bu doğal formüllerin uygulanması, ter kokusu probleminin önüne geçerek uzun süre ferah ve temiz bir koku içerisinde olunmasına yardımcı olacaktır.

Bilhassa kış ayların kalın kıyafetlerin giyinmesi, ter kokusunun çok daha baskın şekilde gelmesine neden olurken, ter kokusunu bu doğal yollarla yok edebilirsiniz. İşte ter kokusunu yok eden o etkili yöntemler...

TER KOKUSUNDAN ESER KALMAYACAK!

Ter kokusunu yok etmek ve her zaman hijyenik bir durumda olabilmek için uygulanması gereken belli başlı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerin uygulanması ter kokusunun baskılanmasına ve kişinin her zaman ferah bir durumda olmasına yardımcı olacaktır.

Kış aylarında ter kokusunu yok etmek ve cildin her zaman temiz bir durumda olabilmesi için öncelikli olarak her gün duş almaya kesinlikle özen gösterin.

Kış aylarının gelişiyle birlikte bu durum çoğu zaman göz ardı edilse de temiz kokunun en önemli hususu şüphesiz duş almaktan geçer.

 

Ardından ter kokusunu yok edebilmek için koltuk altınıza karbonat ve limon ile maske yapabilirsiniz.

Limonu ortadan ikiye kesin ve üzerine bir miktar karbonat serpiştirin. Bu işlemi yaptıktan sonra koltuk altınıza hafifçe peeling yapar gibi uygulayın.

Her banyodan sonra bu işlemi gerçekleştirin. Birkaç dakika yaptıktan sonra koltuk altınızı iyice durulayın.

Bu karışım koltuk altındaki kötü kokunun oluşmasına engel olurken aynı zamanda kararma gibi problemlerin de önüne geçmektedir. Aynı zamanda da koltuk altındaki ölü hücrelerin de temizlenmesine yardımcı olmaktadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin