Kendini diri diri mezara gömdürdü! 5 tonluk toprağın altında kalan adam bakın nasıl kurtuldu

İngiliz sihirbaz Steven Frayne, bilinen adıyla Dinamo, canlı yayında yaptığı tehlikeli gösteriyle izleyicilerin nefesini kesti. 1,8 metre derinliğindeki mezara uzanan Frayne'nin üzerine yaklaşık beş tonluk toprak döküldü ve yaklaşık üç dakika boyunca mezarda kaldı. Frayne, son beş yılının büyükannesinin kaybı nedeniyle zor geçtiğini ve bu olağanüstü gösteriyi yapmasının motivasyonunun büyükannesinin kaybı olduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol

Sihirbaz Dynamo, izleyicilerin nefesini kesen bir gösteride 1.8 metre derinliğindeki mezara gömülüp üzerine beş ton toprak döküldü. Üç dakika süren meydan okumadan sağ çıkarak şaşırttı. Dynamo, büyükannesini kaybetmenin acısıyla geçen beş yılda, ona duyduğu sevginin kendisini bu tehlikeli gösteri için motive ettiğini ifade etti. "Dynamo is Dead" adlı şovunu 2020'den bu yana ilk kez televizyona taşıdı.

ÜZERİNE 5 TON TOPRAK DÖKÜLDÜ

Frayne, 2020 yılından itibaren bu yana ilk kez TV'ye çıktı. Yaptığı şovun programına ise 'Dynamo is Dead' ismini verdi. Dinamo, lakaplı İngiliz sihirbaz Steven Frayne'nin şuana kadar yaptığı en tehlikeli gösteri izleyicilerin nefesini kesti. Canlı yayında, 1,8 metre derinliğindeki mezara uzanan Frayne'nin üzerine yaklaşık beş tonluk toprak döküldü. Mezarın içinde yaklaşık yaklaşık üç dakika kalmayı başaran Frayne, toprağı deşip mezardan çıkmayı başardı.