Kemikleri güçlendiriyor, sindirimi düzenliyor: Her gün kaşık kaşık yiyin, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu üstüne basa basa önerdi

Kemikleri güçlendiren, sindirim sistemini düzenleyen o mucize gıdayı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ısrarla önerdi. Her gün kaşık kaşık yiyin...

Google Haberlere Abone ol
Kemikleri güçlendiriyor, sindirimi düzenliyor: Her gün kaşık kaşık yiyin, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu üstüne basa basa önerdi

Sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam ile oldukça dikkat çeken açıklamalar yapan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu bu kez farklı bir gıdaya yöneldi.

İçeriğinde bulunan sağlıklı bileşenler sayesinde sindirim sisteminin sağlıklı ve aktif çalıştığını söyleyen Müftüoğlu, kemiklerin güçlenmesine de katkı sağladığını duyurdu.

Birbirinden farklı faydaları bulunan o gıdanın her gün kaşık kaşık yenmesi gerektiğini vurguladı. İşte esasında hepimizin evinde bulunan o gıda ve insan sağlığına olan mucizevi faydaları...

HER GÜN KAŞIK KAŞIK YEMENİZ GEREKİYOR!

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, her gün düzenli olarak tüketilmesi gereken ürünlerin süt ürünlerinden biri olan yoğurdun olduğuna dikkat çekerken, yoğurt tüketiminin günlük hayatta son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

Her gün 1 kase yoğurt tüketiminin son derece faydalı ve gerekli olduğunu söyleyen Müftüoğlu, kaşık kaşık yoğurt tüketimini önerdi.

YOĞURDUN FAYDALARI NELERDİR?

Probiyotik bakteriler açısından son derece güçlü olan yoğurt, sindirim sisteminin düzenlenmesine ve sindirim sisteminin sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı olmaktadır.

Yoğurdun içeriğinde bulunan probiyotikler, bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olurken, vücudun hastalıklara karşı çok daha dirençli olmasına katkı sağlamaktadır.

 Kalsiyum ve protein açısından son derece zengin olan yoğurt kemiklerin güçlenmesine ve protein vücut dokularının onarılmasına katkı sağlamaktadır.

Yoğurdun içeriğindeki vitamin ve mineraller cilt sağlığını büyük ölçüde olumlu etkilerken, cildin nemlenmesine sağlıklı ve bakımlı bir görünüm içerisinde olmasına katkı sağlamaktadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin