Kaynar suyun içine atıp 3 kez içmeniz yeterli: Bu kürü uygulayan mum gibi eriyor. İbrahim Saraçoğlu zayıflamanın sırrını verdi

Zayıflamaya yardımcı olan mucizevi kür bulundu. İbrahim Saraçoğlu zayıflamanın sırrı verdi. İşte içtiğiniz anda kısa sürede zayıflayabileceksiniz...

Google Haberlere Abone ol
Kaynar suyun içine atıp 3 kez içmeniz yeterli: Bu kürü uygulayan mum gibi eriyor. İbrahim Saraçoğlu zayıflamanın sırrını verdi

Zayıflamak isteyenleri mum gibi eritecek etkili kür bulundu. Bu kür sayesinde fazla kilolarınızdan sağlıklı şekilde kurtulabileceksiniz.

İbrahim Saraçoğlu uzun zamandır sağlıklı kilo verebilme üzerine pek çok kür tarifi verirken bu kür tariflerine bir yenisi daha eklendi. 

Sağlıklı şekilde kilo verebilme süreci içerisinde olabilmek için kişilerin öncelikli olarak dengeli ve düzenli beslenme süreci içerisinde olması önemlidir.

Dengeli ve düzenli beslenme sürecinin yanı sıra zayıflamaya yardımcı olan kürlerin uygulanması sürecin çok daha kısa süre içerisinde gerçekleşmesine yardımcı olmaktadır. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun zayıflama yardımcı olan o kürü...

VÜCUTTAKİ YAĞLARI CAYIR CAYIR YAKIYOR!

Vücutta bulunan yağları yakmaya yardımcı olan mucizevi kürlerin başında İbrahim Saraçoğlu'nun önerisi tilya kürü oluyor.

Tilya kürü, metabolizmayı hızla canlandıran önemli kürlerden bir tanesi olurken vücutta bulunan yağların hızla yakılmasına da katkı sağlamaktadır.

 

Tilya kürünü hazırlayabilmek için şu adımları izleyebilirsiniz;

1 litre içme suyunu tencerenin içerisine alın. Suyun kaynamasını sağlayın. Kaynayan suyun içerisine ıhlamur ve kuşburnuyu ilave edin. 

5 dakika kadar malzemelerin kaynamasını sağladıktan sonra içerisine altın otu ilave edelim. 2-3 dakika kadar daha kaynattıktan sonra karışımı ocaktan alalım.

Karışımı süzdükten sonra günde 3 kez olacak şekilde tüketelim. 3 seferde içilen çay, 1 ay kesintisiz olarak kullanılabiliyor. 1 ay kullanım sonrasında 1 hafta ara vermek gerekiyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin