Kayınvalidem ve eşim sürekli müstehcen videolar izliyorlar dedi. Esra Ezmeci duydukları karşısında resmen delirdi

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin programındaki bir itiraf yine herkesi şoka soktu. Programa katılan Göksu Hanım, eşinin çalışmadığını aynı evde yaşadıkları kayınpederinin alkolik olduğunu kayınvalidesinin de müstehcen görüntüler izleyerek kendisine zorla göstermeye çalıştığını söyleyerek Esra Ezmeci'den yardım istedi.

Google Haberlere Abone ol
Kayınvalidem ve eşim sürekli müstehcen videolar izliyorlar dedi. Esra Ezmeci duydukları karşısında resmen delirdi

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin 'Yeni Baştan' programı yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa katılan Göksu Hanım anlattıkları ile herkesi şoke etti.

KAYINVALİDEM MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLER İZLİYOR

Programa katılacak canlı yayında yaşadıklarını anlatan Göksu, "Eşim ve kayınvalidem, çocuklarımla yaşadığımız evde müstehcen görüntüler izliyor. Bunları çocuklarım da görebilir. Annesini izlerken gördüğümde bana göstermek istedi ben midem bulandığı için bakmak istemedim.

Kayınvalidem bana 'Benim oğluma karılık edemiyorsun. Kadın kocasının her şeyi olacak' dedi. Allah sizi ıslah etsin" dedi.

'DUA VİDEOLARI İZLİYOR'

Eşinin, annesini yanlış anladığını söyleyen Ahmet ise "Sen yanlış anlamışsın. Annem sosyal medyada dua videoları izliyor. Benim annem istemeden yapmış. Ben bu konuyu Göksu bana anlattığında annemle konuşmuştum" ifadelerini kullandı.

Canlı yayın konuğu olan Vesile Hanım ise duydukları karşısında açtı ağzını yumdu gözünü.
Vesile Hanım; 'Utanma yok mu sizde? Evli adamsın yakışıyor mu? Dua bende dinliyorum ama bende böyle bir şey çıkmıyor. İçki içen bir adamın yanında senin karının ne işi var? Böyle bir ailede çocuk büyütülür mü?' diyerek isyan etti.

Esra Ezmeci ise Ahmet'e dönerek; 'Senin çalışman lazım. Evine bakman lazım. Bu şartlar çocuklarına uygun değil' dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin