Kate Middleton'la ilgili sır açıklanmayacak! Astrologlar iş başında! Galler Prensesi Kate Middleton'a ne oldu?

Prenses Kate Middleton'ın Aralık ayından beri görüntü vermemesi beraberinde çeşitli spekülasyonlara yol açtı. Dünyanın gündemine yerleşen konuyla ilgili ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili astrologlar iş başına geçti. Kate yaşıyor mu?

Google Haberlere Abone ol
Kate  Middleton'la ilgili sır açıklanmayacak! Astrologlar iş başında! Galler Prensesi Kate Middleton'a ne oldu?

Kate Middleton'a ne olduğuyla ilgili tartışmalar sürüyor. Ocak ayında ameliyat olan ardından, dinlendiği söylenen prenses Middleton'ın uzun süre ortaya çıkmaması akılları karıştırırken, BBC konuyla ilgili İngiliz Kraliyet Ailesi'nin büyük bir açıklama yapacağı duyurdu.

KATE'İN HARİTASI NE DİYOR?

Sosyal medyada büyük bir tartışma konusu haline gelen Kate Middleton olayına, astrologlar el attı. Prenses Middleton'ın astrolojik haritasını değerlendiren astrologlar çeşitli iddialarda bulundu. 

KRALİYET AİLESİYLE BİR TAKIM SIKINTILAR YAŞIYOR

Nimet Rabia isimli astrolog, "Kraliyet Ailesi'nde ve Kate'in ilişkisinde birtakım skandalların yaşandığını iddia etmemiz mümkün. Kasım-Aralık arası entrikalarla dolu bir ay olmuş olabilir Kate için." yorumunda bulundu. Öldüğü yönündeki iddialarla ilgili de "Hiçbir gösterge bana Kate'in ölmüş olduğunu düşündürtmedi."

"HASTA YA DA ÖLÜMCÜL RİSKİ VAR"

Bir başka astrolog Mine Ölmez ise, Kate'in haritasıyla ilgili kriz büyük yorumunda bulundu, "Zayıf ve yorgun düştüğü bir süreç. Sır kalan ve hep öyle kalacak olan konuları var! Hasta ya da ölümcül riski olan bir durum olabilir. Bir doğum ya da yeniden yapılanma sürec,! Kate ailesinin yanında ve zor bir durumu atlatmaya çalışıyor gibi" değerlendirmesinde bulundu.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin