Kassam savaşçısı, yanına kadar sokulduğu İsrail tankını böyle havaya uçurdu! O anlar saniye saniye kamerada

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan İsrail askerleriyle karadan çatıştığı görüntüleri yayınladı. Kassam savaşçıları, İsrail ordusuna ait bir Merkava tankını sıfır mesafeden hedef alıp imha etti. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Kaynak: İHA

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerine karşılık vermek için tanka saldırı düzenledi. Görüntülerde bir Hamas üyesinin tankın yanına giderek patlayıcı yerleştirdiği görüldü.

KASSAM SAVAŞÇISI, YANINA KADAR GİTTİĞİ İSRAİL TANKINI İMHA ETTİ

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 80'inci gününde devam ederken, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları da Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerine karşılık vermeyi sürdürüyor. Kassam Tugayları'nın yayınladıkları görüntülerde, bir Hamas üyesinin İsrail ordusuna ait tankın yanına giderek paletlerine patlayıcı yerleştirdiği görüldü.

Görüntülerde ayrıca, Hamas'ın keskin nişancılarının çok sayıda İsrail askerini etkisiz hale getirdiği, roket saldırılarıyla İsrail askerlerinin ve zırhlı araçlarının vurulduğu anlar yer aldı.