Kartal'da bir otomobil sürücüsü, yolda yürüyen bir yayaya ve iki araca çarptıktan sonra kaçtı! O anlar saniye saniye kamerada

Kartal'da bir otomobil sürücüsü, yolda yürüyen bir yayaya ve iki araca çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Yaya, düştükten sonra ayağa kalkarak sürücüyü yakalamaya çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
Kaynak: DHA

Kartal'da otomobil sürücüsü yolda yürüyen 1 yaya ile 2 araca çarptı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, yere düşen yaya ayağa kalkarak, kazaya tanık olanlarla sürücüyü yakalamaya çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Kartal'da meydana geldi. Caddede hızla ilerleyen otomobil sürücüsü, yolda yürüyen 1 yaya ile 2 araca çarptı. Yere düşen adam, otomobil sürücüsünün çarptığı 2 araç arasında sıkışmaktan son anda kurtuldu.

Sürücü ise caddede geri giderek olay yerinden kaçmaya çalıştı. Bu sırada yerden kalkan yaya ve kazaya tanık olan mahalle sakinleri kaçan sürücüyü yakalamaya çalıştı.Sürücü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Yaralanan adam, ambulansla hastaneye kaldırıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Etiketler kartal kaza yaya