Kararmış ve sararmış derz araları 5 dakikada pırıl pırıl olacak: Tek malzemeyle anında beyazlık mümkün. Derz arası nasıl beyazlatılır?

Zaman içerisinde kararan ve sararan derz araları, kirli bir görünüme neden olur. Derz aralarını beyazlatmak için kimyasal çözümlere başvurulsa da en sağlıklı ve en etkili yöntem, doğal yöntemlerdir. Kararmış ve sararmış derz aralarını tek malzemeyle parıl parıl parlatabileceksiniz...

Google Haberlere Abone ol
Kararmış ve sararmış derz araları 5 dakikada pırıl pırıl olacak: Tek malzemeyle anında beyazlık mümkün. Derz arası nasıl beyazlatılır? - Resim: 1

Derz araları zaman içerisinde kararır veya sararır. Bunun en belirgin nedenleri arasında; kir, toz, nem ve deterjan kalıntıları gelir. Bunlar fayans üzerinde birikerek derz aralarının kötü ve pis görünmesine neden olur.

Özellikle beyaz derzlerde bu görüntü daha da rahatsızlık verdiğinden pek çok kişi, derz aralarını beyazlatmak için kimyasal yöntemlere başvurur. Ancak kimyasal kullanmak yerine, her evde bulunan bu güçlü malzeme ile derz aralarını doğal yöntemle beyazlatabilirsiniz.

İşte derz aralarını ışıl ışıl yapan doğal yöntem...