Kararmış ve küflenmiş derz araları tek hamlede bembeyaz olacak: Derz aralarını ışıl ışıl parlatmanın sırrı bulundu. Derz araları nasıl temizlenir?

Zaman içerisinde kararan ve küflenen derz aralarına en etkili çözüm, doğal yöntemlerdir. Her evde bulunan bu güçlü malzemelerle derz aralarını ışıl ışıl parlatabilirsiniz. İşte kararmış ve küflenmiş derz aralarını bembeyaz yapan etkili temizleme yöntemi

Google Haberlere Abone ol
Kararmış ve küflenmiş derz araları tek hamlede bembeyaz olacak: Derz aralarını ışıl ışıl parlatmanın sırrı bulundu. Derz araları nasıl temizlenir? - Resim: 1

Derz arası temizliği, temizlikte en uğraştırıcı alanlardan biridir. Derz araları pek çok nedenden dolayı kararabilir ve küflenebilir. Banyo, mutfak gibi suya maruz kalan alanlarda, su ve nem derz aralarında birikmeye ve küflenmeye neden olabilir.

Özellikle duş alanlarındaki derz araları sık sık ıslak oldukları için küf oluşumu daha yaygın olabilir. Toz ve kirden de kararan derz aralarına en etkili çözüm, doğal yöntemlerde gizli. Üstelik her evde bulunuyor!

İşte kararmış derz aralarını ışıl ışıl parlatan yöntem...