Kararmış derz araları tek seferde ışıl ışıl parlayacak. Yalnızca 2 malzeme yeterli. Kararmış derz araları nasıl beyazlatılır?

Derz aralarının kararması, en sık karşılaşılan sorunlardan biridir. Derz aralarını beyazlatmak için çamaşır suyu kimyasallara yönelmek yerine her evde bulunan bu 2 malzeme ile kalıcı beyazlık sağlayabilirsiniz. İşte derz aralarını parıl parıl parlatan yöntem

Google Haberlere Abone ol
Kararmış derz araları tek seferde ışıl ışıl parlayacak. Yalnızca 2 malzeme yeterli. Kararmış derz araları nasıl beyazlatılır? - Resim: 1

Derz aralarının kararması, çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkabilir. Bu durum genellikle nem, küf, bakteriler, kir ve dış etkenlerin birleşimi sonucunda meydana gelir. Özellikle banyo ve mutfak gibi nemli alanlarda sıkça görünür.

Su buharının neden olduğu yoğuşma, derz aralarında küf ve bakteri oluşumuna zemin hazırlar. Ayrıca, kullanılan temizlik malzemeleri, deterjanlar ve zamanla biriken kir de derz aralarını karartır. Bu 2 malzeme ile doğal temizlik sağlayabilirsiniz.

İşte kararmış derz aralarını ışıl ışıl yapan yöntem...