Kahvaltıda testis yedi ortalık karıştı. Görüntüleri şoke etti

Doğal ve tamamen sağlıklı bir hayat sürdürdüğünü iddia ederek paylaşımlar yapan ‘Liverking’ kullanıcı isimli sosyal medya fenomeni sabah kahvaltısında testis yedi.

Google Haberlere Abone ol
Kahvaltıda testis yedi ortalık karıştı. Görüntüleri şoke etti

Sosyal medyada natüralizm ve sağlıklı yaşam konularında yaptığı paylaşımlar sayesinde dikkatleri üzerine çeken 'Liverking' kullanıcı isimli bir fenomen ilginç kahvaltı deneyimiyle viral oldu. Bir kasenin içine testis, süt ve yulafı karıştıran adam kamera karşısında kahvaltısını büyük bir iştahla yedi.

O anlar sosyal medyada kullanıcılarının midesini bulandırdı. 

Kahvaltıda testis yedi ortalık karıştı. Görüntüleri şoke etti

Kamera karşısına geçerek kendisine bir kahvaltı hazırlayan adam kalıpların dışına çıkmayı tercih etti. Kabının içine önce testis ardından üzerine süt ve yulaf döken adamın kahvaltısı sosyal medya kullanıcıları arasında viral oldu.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü kahvaltı tercihini mide bulandırıcı bulurken diğer bir kısmı ise fenomen ismin sağlığından endişe etmeye başladığını dile getirdi.

Kahvaltıda testis yedi ortalık karıştı. Görüntüleri şoke etti - Resim : 2

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Bu adamın 27 yaşında olduğuna hala inanmıyorum" yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Bir insanın bu kadar kırmızı olması normal değil" yorumunu ekledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin