Kadınların en büyük kabusunu yumurta çözüyormuş!

Sarkan cildi gençleştiren aynı zamanda gıdı probleminin ortadan kalkmasına yardımcı olan etkili doğal formül bulundu. Tek bir yumurta beyazı yeterli geliyor...

Google Haberlere Abone ol
Kadınların en büyük kabusunu yumurta çözüyormuş!

Kadınların en muzdarip olduğu konulardan bir tanesi şüphesiz cilt yüzeylerinde meydana gelen sarkamalar ve cildin yaşlı bir görünüm içerisinde olmasıdır.

 Cildi sarkmalara karşı koruyabilmek adına cildi gençleştirecek çeşitli bakımların düzenli olarak gerçekleştirilmesi son derece önemlidir. Cildin ihtiyacı olanı cilde sağlayamamak ciltte büyük ölçüde sarkma durumunun oluşmasına neden olurken, sarkan cildi geri toplamak çok daha zor olabilmektedir.

Cildi sıkılaştırmanın en etkili yolu şüphesiz egzersiz yapmak olurken, yüz ve bilhassa boyun bölgesinde oluşan sarkmaları yok edebilmek için bu formülü uygulayabilirsiniz. İşte yumurta beyazı ile cilt güzelliğini oluşturmanın pratik yolu...

CİLDİ RESMEN GENÇLEŞTİRİYOR: ETKİSİ İNANILMAZ!

Cilt yüzeyindeki sarkmaları yok etmek ve cildin elaksiyetesinin yeniden kazanmasını sağlayabilmek için yumurta beyazı maskesini uygulamaya başlayabilirsiniz.

Yumurta beyazı maskesi için uygun bir kasenin içerisine 1 adet yumurtanın akını alın. Ardından içerisine 1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı balı alın. Tüm malzemeler homojen oluncaya dek güzelce karıştırın.

Maskeyi temiz cildinize güzelce sürün ve 30 dakika kadar cildinizde kalmasını sağlayın. Zaman ilerledikçe cildinize gerginleşmeye başladığını göreceksiniz. 

 

30 dakikanın sonunda ılık suyla yüzünüzü güzelce yıkayın. Magnezyum ve protein açısından bir hayli zengin olan yumurta akı, sarkan cildin yenilenmesine ve cildin çok daha sağlıklı bir görünüm içerisinde olmasına yardımcı olacaktır.

Yoğurt ve bal ise cildinizin nemlenmesine gözeneklerinizin küçülerek parlamasına katkı sağlayacaktır. Bu maskeyi haftada 1 kez olacak şekilde uygulamanız cilt sağlığını yakalamanıza destek olacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin