Kabuklarını çöpe atan bin pişman olacak: Kaynatıp çayını tüketende o sorundan eser kalmıyor. Ayva kabuğu kaynatmak neye iyi gelir?

Tam bir C vitamini deposu olan ayvanın kabukları da en az kendisi kadar şifa sunuyor. Ayva kabuğunun bu faydalarını öğrendikten sonra çöpe atmak yerine stok yapacaksınız! Özellikle kaynatıp çayını içine şifasını katlıyor. İşte ayva kabuğunun mucizevi faydaları

Google Haberlere Abone ol
Kabuklarını çöpe atan bin pişman olacak: Kaynatıp çayını tüketende o sorundan  eser kalmıyor. Ayva kabuğu kaynatmak neye iyi gelir? - Resim: 1

Sağlığımızı korumak, güçlendirmek ve çeşitli rahatsızlıkları gidermek için meyvelerin rolü büyüktür. Meyveler, içerdiği güçlü vitamin ve mineraller sayesinde sağlığımız için şifacıdır. Öyle ki, bazı meyvelerin kabuğu da şifa yüklüdür.

Ayva kabuğu da bu meyvelerden biridir. Ayva, sağlığımız için güçlü faydalara sahip olan bir meyve olsa da kabukları da en az kendisi kadar fayda sunuyor. Bu faydalarını okuduktan sonra ayva kabuklarını asla çöpe atmak istemeyeceksiniz.

İşte ayva kabuğunun mucizevi faydaları...