İrlanda'da şaşırtan olay. Bir maymun hayvanat bahçesinden gerçek aşkı bulmak için kaçtı

Geçen hafta İrlanda'daki hayvanat bahçesinden kaçan maymun hala aranıyor. Görevliler onun aşkı bulmak için kaçtığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
İrlanda'da şaşırtan olay. Bir maymun hayvanat bahçesinden gerçek aşkı bulmak için kaçtı
Daily Star

Kapuçin Charlie adını taşıyan maymun yaklaşık 20 yıl önce Birleşik Krallık'taki bir laboratuvardan kurtarıldı ve o zamandan beri İrlanda Maymun Koruma Alanı'nda yaşıyor. 24 yaşındaki maymun geçen hafta adadan kaçtı ve hala bulunamadı.

Adanın sahibi Willie Heffernan, maymunun bir savaşçı değil, bir aşık olduğunu söyledi. Dişi maymunlar karşısında heyecanlanan Charlie'nin büyük ihtimalle gerçek aşkı bulmak için kaçtığını söyledi.

Heffernan ayrıca Charlie'nin avcılar tarafından vurulabileceği endişesini dile getirdi ve halktan çok sevdiği primat dostunu hedef almamasını istedi. "Ağaçlarda hayatta kalabilir, çok yetenekli bir adam" diye devam etti.

Charlie'nin ilk olarak geçen hafta sığınağından düşen bir ağacın üzerinden tırmandıktan sonra kaybolduğu bildirilmişti. Heffernan, genel olarak saldırgan olmamasına ve herhangi bir hastalığa sahip olmamasına rağmen, yabancıların kendisine alışık olmadığı bir şekilde yaklaşması durumunda hayvanın saldırabileceği konusunda daha önce uyarmıştı. "Siz onu kaldırmaya çalışmadığınız sürece saldırmaz" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin