İhaneti öğrenen koca öyle bir intikam aldı ki!

Çin'in Shenzen bölgesinde yaşayan koca, eşinin ihanetini öğrenince öyle bir intikam aldı ki bu ihaneti duymayan kalmadı.

Google Haberlere Abone ol
İhaneti öğrenen koca öyle bir intikam aldı ki!

Çin'in Shenzen bölgesindeki bir iş yerinde çalışan ismi açıklanmayan evli bir kadın ile iş arkadaşının yasak aşkının kocası tarafından ifşa edilmesi çok konuşuldu. İhanete uğrayan koca, şirketin önüne gelerek büyük bir tabela açtı. Tabelada koca, karısı ve iş arkadaşının ilişki yaşadığını söyledi. Genç kadın yaşadığı utançtan dolayı işinden istifa etmek zorunda kaldığını dile getirdi.

İhaneti öğrenen koca öyle bir intikam aldı ki!

Çin'in sosyal medya platformu Weibo'dan paylaşılan görüntülerde genç bir adam karısının kendisini aldattığını söyleyerek isyan etti. İş arkadaşıyla eşinin yasak aşkını öğrenen adam, iş yerinin önüne arabasıyla gelerek gizli aşıkları ifşa etti.

Arabasının üzerine, "Chen soyadlı genç bir mühendisin eşimle gizlice ilişkisi var" yazılı pankartı asan" koca sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Genç kadın yasak aşkının ifşa edilmesinden sonra kendisini çok kötü hissettiğini söyledi. Kocasının hayata geçirdiği intikam planından sonra genç kadın, "İstifa etmek zorunda kaldım" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin