İdeal penis boyutu belli oldu. Düşündüğünüzden çok farklı. İşte kadınların tercihleri

Yetişkin film yıldızlarındann akademisyenlere kadar geniş bir yelpazedeki kadınlar, hemen hemen her erkeğin aklına gelen bir soruyu değerlendirdi: Mükemmel penis boyutu nedir? İşte erkekleri sevindirecek haber.

Google Haberlere Abone ol
İdeal penis boyutu belli oldu. Düşündüğünüzden çok farklı. İşte kadınların tercihleri

Seks uzmanları ve yetişkin film yıldızları en sevdikleri penis boyutlarını paylaştılar ve çoğu erkek bunu duyunca rahatlayacak.

Seksolog ve podcast yayıncısı Helena Nista, bir penisin boyutundan çok kadınların seks sırasında neyin iyi hissettirdiğine daha çok odaklandığına inandığını söyledi.

“Erkekler genellikle penisleri yetişkin filmleri çerçevesinde görüyorlar” dedi ve şöyle devam etti: “Bu yüzden genellikle kendi penislerinden daha büyük olan penis görüyorlar ve bu yüzden kendilerini kötü hissediyorlar ama gerçek böyle değil.

Helena, uzunluğu 7 cm'den fazla olan herhangi bir penisin, bir kadın için heyecan verici olmaktan ziyade "acı verici" olabileceğini iddia etti.

OnlyFans'ın yıldızı Rebecca Goodwin sınırı altı cm olarak koydu ve bu boyutun üzerindekilerin "acı verici" bulduğunu söyledi.

Yetişkin yıldızı Cristiana Love ideal boyutun 5 cm olduğu konusunda kararlı.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin