Herkesin sofrasında bulunuyor ama cinsel hayatı bitiriyor: Cinsel isteksizliğe neden olan gıdalar ortaya çıktı

Cinsel hayatı bitiren gıdalar bulundu. Bu gıdalar herkesin evin bulunuyor ancak kesinlikle tüketilmemesi gerekiyor. İşte uzak durulması gereken o gıdalar...

Google Haberlere Abone ol
Herkesin sofrasında bulunuyor ama cinsel hayatı bitiriyor: Cinsel isteksizliğe neden olan gıdalar ortaya çıktı

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleri ile olan iletişimlerinin güçlenmesine aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarına yardımcı olan etmenlerden bir tanesi olurken, cinsel ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi sağlayan çeşitli etmenler bulunmaktadır.

Bu etmenlerin başında şüphesiz kişilerin birbirleriyle hemen her şeyi açık bir şekilde konuşabilmeleri gelirken aynı zamanda aynı zamanda tüketilen gıdalara da dikkat etmek son derece önemlidir.

Hemen herkesin evinde bulunan o gıdalar cinsel isteksizlik probleminin açığa çıkmasına neden olabiliyor. İşte cinsel hayatı olumsuz etkileyen o gıdalar...

BU GIDALAR HERKESİN EVİNDE BULUNUYOR AMA SEKSİ DE BİTİRİYOR

Cinsel isteksizliğe neden olan gıdalar ortaya çıktı. Bu gıdala hemen herkesin evinde bulunuyorken tüketiminin gerçekleştirilmesi, cinsel isteksizliğin ortaya çıkmasına neden oluyor. İşte cinsel isteksizliğe neden olacak o gıdalar...

Cinsel isteksizliğe büyük ölçüde neden olan aynı zamanda da sağlığa da son derece zararı olan gazlı içeceklerin kesinlikle tüketilmemesi gerekiyor. Gazlı içeceklerin Karaciğer ve böbrek rahatsızlıklarının oluşmasının yanı sıra cinsel isteksizliğin meydana gelmesine neden olduğu biliniyor.

 

Şoklanarak dondurulmuş her gıda da cinsel performansın düştüğüne büyük ölçüde etki ettiği bilinirken, bu gıdaların tüketilmesi sağlık açısından da son derece zararlıdır. 

Demli çay ve filtre kahveler, cinsel isteksizliğin oluşmasını tetikleyebilmektedir. İçeriğinde bulunan yüksek oranlı kafein cinsel isteksizliğin oluşmasına neden olabilmektedir.

Cinsel isteği arttırabilmek ve cinsel hayatın çok daha güçlü olabilmesi için bu gıdaları tüketmeyi deneyebilirsiniz;

  • Kakao
  • Domates suyu
  • Ananas
  • Deniz ürünleri (balık, karides vs.)
  • Kuşkonmaz
  • Roka
  • İncir
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin