Her sabah 1 kaşık tüketmeniz vücuttaki zehri söküp atmaya yetiyor: Hazımsızlık, şişkinlik ve mide sorunları olan hemen denesin

Vücutta bulunan zehri söküp atmaya yeten mucize formül bulundu. Her sabah 1 kaşık tüketmeniz yeterli. İşte pek çok probleme iyi gelen o etkili yöntem...

Google Haberlere Abone ol
Her sabah 1 kaşık tüketmeniz vücuttaki zehri söküp atmaya yetiyor: Hazımsızlık, şişkinlik ve mide sorunları olan hemen denesin

Sağlıklı beslenme alışkanlıkları hemen her konuda kişinin yaşam standardının üst düzeye çıkmasına yardımcı olan önemli etmenlerden bir tanesidir. 

Dengeli ve düzenli beslenme alışkanlıklarının yanı sıra, vücuda sağlık depolayacak çeşitli kürlerin uygulanması da son derece önemlidir.

Bu bağlamda her sabah 1 kaşık tüketmeyi kesinlikle ihmal etmeyin. İşte mide problemlerinin büyük çoğunluğunu yok eden aynı zamanda vücuttaki zehri söküp atan o formül bulundu...

HER GÜN 1 KAŞIK TÜKETMENİZ YETERLİ!

Güne enerjik bir başlangıç yapabilmek aynı zamanda da vücutta bulunan tüm zehrin, toksinin ortadan kalkmasını sağlayabilmek için her gün 1kaşık tahin tüketmeniz yeterli olacaktır. 

 Her gün güne 1 kaşık tahinle başlamanız vücudunuzda bulunan zehrin dışarı çıkmasına yardımcı olurken, mide ağrılarının yok olmasına ve bağırsakların çok daha sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı olacaktır.

Tahinin tok tutucu özelliği, kilo vermenize katkı sağlarken akciğerlerin sağlıklı şekilde çalışmasına da katkı sağlamaktadır.

Hazmı kolaylaştıra tahin, sindirim sisteminin oldukça sağlıklı şekilde çalışmasına yardımcı olmaktadır. Tahin içerisinde bulunan yağlar, böbreklerin düzenli çalışmasına katkı sağlamaktadır.

TAHİNİN BESİN DEĞERLERİ NELERDİR?

Doymuş yağ (g): 10.8
Enerji (kcal): 674
Karbonhidrat (g): 10.5
Lif (g): 8.4
Protein (g): 22.7
Tuz/Sodyum (g): 0.4
Yağ (g): 58.0
Şeker (g): 0.0

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin