Her gün poğaçaların fırından çıktığı saatte aynı kafeyi ziyaret eden tilki izleyenleri gülümsetti. Müdavim tilkinin o anları kameraya böyle yansıdı

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde bir tilki, her gün poğaçaların fırından çıktığı saatte aynı kafeyi ziyaret ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kaynak: İHA

Tokat’ın Başçiftlik ilçesi kent meydanındaki bir parkta bulunan cafeye günlük uğrayan tilki dikkat çekiyor. Cafe işletmecisi ve aynı zamanda doğa fotoğrafçısı olan 59 yaşındaki Nazif Karakoç, erken saatlerde dükkânını açarak günlük poğaça pişiriyor. Hamur kokusunu alan bir tilki bu cafenin müdavimi oldu.

Her gün saatini şaşmadan sabah 5’de cafenin önüne gelen tilki hakkına düşen 3 adet poğaçayı yiyor. Bazı günler poğaçaları alıp yavrularına götürdüğü düşünülen tilki tekrar cafe önüne gelerek karnını doyuruyor. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde Nazif Karakoç poğaçaları parçalayarak tilkiye ikram ediyor. Günlük hakkını yiyen tilki ise karnını doyurduktan sonra gözden kayboluyor.

Müdavim tilkiyle olan dostluğunu cep telefonu kamerası ile kayda alan Nazif Karakoç; “Arkadaşlar burası Tokat’ın Başçiftlik İlçesi. Ben doğa fotoğrafçısı Nazif Karakoç. Bugün 9 Ocak 2024. Saat 05:00’da poğaça kokusunu aldı. Gelerek poğaçasını yemeye başladı. Bu tilki artık her sabah misafirim oluyor. Günde 2 ya da 3 tane poğaçasını burada yiyor” dedi.

Etiketler tilki tokat poğaça