Hayvanat bahçesinde aslan dehşeti! Bakıcısının boynunu kırarak öldürdü

Kaliforniya'daki bir hayvan parkında gönüllü bakıcılık yapan Dianna Hanson, 550 kiloluk aslanın pençe darbesiyle hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Hayvanat bahçesinde aslan dehşeti! Bakıcısının boynunu kırarak öldürdü

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir hayvan parkında gönüllü olarak çalışan 24 yaşındaki Dianna Hanson, çok sevdiği bir aslan tarafından katledildi. 

Savcı David Hadden, Dianna Hanson'ın 550 kiloluk aslanın görünüşe göre bir pençe darbesiyle boynunu kırması sonucu anında öldüğünü söyledi.

Hadden, müfettişlerin, 5 yaşındaki erkek Afrika aslanının, Hanson temizlik yaparken kendisini kafeste ve muhafazanın dışında tutmak amacıyla kısmen açık olan kapıyı kaldırmak için pençesini kullandığına inandığını söyledi.

Hayvanat bahçesinde aslan dehşeti! Bakıcısının boynunu kırarak öldürdü

Hadden şöyle konuştu: “Aslan beslenmişti, genç kadın büyük muhafazayı temizliyordu ve aslan da küçük kafesteydi. Kafesin kapısı kısmen açıktı ve bu da Cous Cous adlı aslanın kafesi pençesiyle kaldırmasına olanak sağladı.

Hadden, Hanson'un öldürülmeden birkaç dakika önce bir iş arkadaşıyla cep telefonuyla konuştuğunu söyledi. Adli tıp görevlisi, konuşmanın aniden sona ermesi ve Hanson'un geri aramaması üzerine iş arkadaşının endişelendiğini söyledi. İş arkadaşı daha sonra Hanson'u kontrol etmeye gittiğinde yetkilileri aradı. Şerif yardımcıları, Hanson'un cesedinden uzaklaştırılamadığı için Cous Cous'u vurdu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin