Hava durumu paylaşımı kriz çıkardı. Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulundu

Twitter yeni X'ten meteorolojik değerlendirmeler yapan Kerem Ökten'le ilgili İTÜ Meteoroloji Mühendisliği harekete geçti. Bölüm başkanı, Kerem Ökten adında bir mezunlarının olmadığını belirtti ve suç duyurusu yapacaklarını açıkladı. Ökten'den anında cevap geldi.

Google Haberlere Abone ol
Hava durumu paylaşımı kriz çıkardı. Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulundu

Sosyal medya üzerinden meteoroloji uzmanı olmadığı halde hava durumu paylaşımları yapan  Kerem Ökten'e kötü haber geldi.

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Mikdat Kadıoğlu, Twitter yani X'ten bir açıklama yaparak kendilerinin Kerem Ökten adında bir mezunlarının olmadığını belirtti ve suç duyurusu yapacaklarını açıkladı.

Mikdat Kadıoğlu, yaptığı açıklamada İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'na da etiketleyerek, "İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı olarak böyle bir mezunumuzun olmadığını kamuoyuna saygı ile duyururum. Bu sahte diploma olayı için suç duyurusunda bulunuyoruz @TC_icisleri @adalet_bakanlik" dedi.

Hava durumu paylaşımı kriz çıkardı. Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulundu

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Mikdat Kadıoğlu'nun bu paylaşımı sonrasında hava durumu bilgisi paylaşan Kerem Ökten'den de açıklama geldi.

Twitter'dan isim vermeden bir paylaşım yapan Ökten, "Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bırakın sallasınlar. Bunlara inat meteoroloji'ye daha fazla mesai harcayacağım..." dedi.

Ökten, bir sonraki mesajında ise "Avukatlığımı yapmak isteyen takipçim varsa; lütfen özelden görüşelim. Her bana edilen hakaret için kazanılan tazminatın tamamını avukatıma vereceğim. İyi bir kazanç.." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin