Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: Motokurye motosikletini çok beğendi, bir tur atması için verdi... O anlar izleyenleri gülümsetti

Bir motosiklet sürücüsü, motokuryelik yapan gençle trafikte yan yana geldiği esnada, çok beğendiğini söylemesi üzerine motosikletini vererek bir tur atmasını istedi. Önce şaşıran genç sonra o teklifi kabul ederek beğendiği motosikleti sürdü. O anlar izleyenleri gülümsetti.

Google Haberlere Abone ol

İstanbul Kadıköy'de trafik ışıklarında duran motosiklet sürücüsü, yanındaki motokuryeye "Kolay gelsin." dedi. Motokuryenin "Teşekkür ederim. Motorun güzelmiş." demesi üzerine ise "Eyvallah. Sana da nasip olur inşallah." yanıtını verdi. O motokurye ikinci kez "Amin inşallah. Takip ederim. Güzelmiş ama motorun." deyince motosiklet sürücüsü dayanamadı. Sürücünün "Kullanabiliyor musun?" sorusuna ise "Motorum vardı önceden, sattım. Biraz sıkıntılar oldu, ondan dolayı. Bunu aldık, yetmez mi?" diyen gence kullanması için teklifte bulundu.

Işıklar yansa da sağa çekerek motokuryeyi çağıran genç "Ekmek teknesi... Gel ya, gelsene... Bak ilk defa böyle bir şey yapıyorum. Git bu motorla bir tur atıp gel. Binecek misin? Ben de onunla geleyim peşinden." dedi. Bu teklif karşısında önce şaşıran genç sonra kabul ederek beğendiği motosiklete bindi. Ardından "Çok teşekkür ederim çok güzeldi." derken, motosiklet sürücüsü "Başkan kendine iyi bak, Allah'a emanetsin." diyerek tokalaştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Etiketler motosiklet kurye viral