Görsel zeka testi: Resimdeki farklı ineği 6 saniye içinde bulabilir misin? 6 saniye içinde bulabilenler üstün zekalı kabul ediliyor

Bu zeka testinde, resimdeki farklı ineği bulmaya çalışın. Sadece üstün zekaya sahip olan insanlar farklı ineği 6 saniyede bulabiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Görsel zeka testi: Resimdeki farklı ineği 6 saniye içinde bulabilir misin? 6 saniye içinde bulabilenler üstün zekalı kabul ediliyor - Resim: 1

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu zeka bulmacasında bir sayfa dolusu inek bulunuyor.

Birbirinin tıpatıp aynısı olan ineklerden biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise farklı ineği 5 saniyede bulmanız. Sadece bir dahi bu görseldeki farklı ineği 5 saniyede buluyor.Resimdeki farklı nesneyi 5 saniyelik süre içerisinde bulmayı başaranları tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor.

Eğer resimdeki farklı ineği 5 saniyede bulamadıysanız o halde üzülmenize gerek yok. Sorunun doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor.